Produkt již není aktualizován!

UNIQA pojišťovna, a.s. - Úrazové pojištění 5 PLUS

Poslední aktualizace: 7. 9. 2022

Základní údaje

PoskytovatelUNIQA pojišťovna, a.s.
SegmentObčané
Úrazové pojištění 5 PLUS

Úrazové pojištění 5 PLUS je pojištění, které vám pomůže překonat delší období bez pravidelného příjmu v případě úrazu s trvalými následky a zároveň vám pomůže žít plnohodnotnější život navzdory změněným životním podmínkám.

Účelem pojištění je zejména pomoci vám a vaší rodině v maximální míře usnadnit období po úrazu, případně poskytnout vám prostředky k uhrazení medicínského zákroku, který pomůže zmírnit jeho následky, například: jizva na obličeji, snížená pohyblivost, ztráta zubu, zhoršení zraku a jiné.

Pro koho je úrazové pojištění 5 PLUS vhodné?
Úrazové pojištění 5 PLUS je vhodné nejen pro ty, kteří aktivně vykonávají sporty, ale i pro ty, kteří vyhledávají aktivní odpočinek s rodinou nebo přáteli.

Na výběr máte ze 2 variant:
Varianta Individual
Pojištění pouze pro vás

Varianta Rodina
Pojišťovna pojistí vás a vaši manželku / manžela. Všechny vaše děti budou automaticky pojištěny ZDARMA ve variantě Rodina. Děti mohou být pojištěny v rámci vaší smlouvy do 17 let. Děti, které se vám narodí po uzavření pojistné smlouvy, jsou automaticky pojištěny od narození. Děti budou pojištěny na 50 % vaší aktuální pojistné částky.

Pojištění si můžete uzavřít pokud je vám od 18 do 59 let. Pojištěný můžete být až do dosažení věku 70 let.

Na jakou výši pojistné částky se můžete pojistit?
Vy a vaše manželka / manžel si můžete vybrat ze tří pojistných částek:
- 500 000 Kč
- 1 000 000 Kč
- 1 500 000 Kč

Všechny vaše děti jsou ve variantě Rodina automaticky pojištěny na 1/2 vaší pojistné částky a to na:
- 250 000 Kč
- 500 000 Kč
- 750 000 Kč

Pojistná částka se každý rok zvyšuje o 5 % z původně dohodnuté pojistné částky uvedené v návrhu pojistné smlouvy přičemž výše pojistného se nemění.

Ze zvolené pojistné částky vám bude v případě pojistné události vyplaceno pojistné plnění podle závažnosti trvalého následku již od 1 % trvalého tělesného poškození.

Na jakou dobu se uzavírá pojištění 5 PLUS?
Úrazové pojištění se uzavírá na 11 let a můžete jej kdykoliv vypovědět.

Porovnejte si nabídky, vyberte tu nejvýhodnější a ušetřete.

Správně nastavené pojištění vám pomůže překonat nepřízeň osudu. Nespoléhejte se na náhodu.

UNIQA pojišťovna, a.s. - Úrazové pojištění 5 PLUS - Diskuze

11. 4. 2018 16:36 | jaroslav štěrba

420+393137515 z tohohle čisla mně volala pani ohledně pojištěni byl jsem tenkrate na cestě,že jsem byl u vas pojištěn nabidla mně pojištěni i pro manželku s tim že mně pošle dokumenty nebo se ozve ale potom nic můžete zjistit zda-li čislo patři Vaši pojištovně děkuji
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazen 1 komentář

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Partners Financial Services