Sto tisíc za nový účet. ČSOB láká mladé na soutěž

jih | rubrika: Aktuality | 6. 9. 2019 | 1 komentář
Sto tisíc za nový účet. ČSOB láká mladé na soutěž

Založte si u nás účet a vyhrajte sto tisíc korun. Tak láká nové klienty ve věku od 18 do 30 let ČSOB. Od září do prosince bude banka každé dva týdny losovat výherce 100 tisíc korun, celkem rozdá 800 tisíc.

„Účelem naší soutěže je oslovit mladé lidi a motivovat je ke zřízení účtu ČSOB Plus Konto. Vyhranou částku mohou využít na to, co chtějí a po čem nejvíce touží. S kampaní máme dobré zkušenosti, v loňském ročníku vzrostl počet online žádostí o zřízení Plus Konta o polovinu,“ uvedla Renata Němcová Pixová, výkonná ředitelka Skupinové komunikace z ČSOB.

Tipy pro lovce odměn

Přinášíme vám denně aktualizovaný přehled slev, bonusů a časově omezených akčních nabídek u běžných a spořicích účtů, zajištění na stáří, kreditních karet, překlenovacích úvěrů, stavebního spoření, hypoték a úvěrů. Stačí si vybrat. 

Akce, slevy, bonusy!

Kampaní banka oslovuje mladou generaci zejména prostřednictvím internetu, pomocí bannerů a videí a na sociálních sítích. Jejím autorem je agentura Loosers.

Podmínkou pro účast je registrace na stránkách kampaně v kombinaci se založením účtu Plus Konto, pokud jej soutěžící ještě nemá.

ČSOB Plus Konto je účet zdarma pro klienty do 26 let a majitele účtu na mateřské nebo rodičovské dovolené. Ostatní klienti za vedení nic neplatí, pokud jim na účet pravidelně měsíčně chodí nejméně 10 tisíc korun. V opačném případě je účet za 69 korun měsíčně. V balíčku jsou zahrnuty všechny platby, výběry z bankomatů ČSOB a dvě platební karty.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Oblíbená témata

akce, banky, běžné účty, čsob

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Nová Partners Banka startuje. Má rodinný účet i atraktivní spoření

6. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 4 komentáře

Nová Partners Banka startuje. Má rodinný účet i atraktivní spoření

Zájemci mají na výběr ze tří balíčků. Účet si lze založit zatím jen přes poradce, od dubna také online přes aplikaci. Ve druhé polovině roku chce banka nabídnout i spotřebitelské úvěry... celý článek

Banky lákají školáky na bonusy. Která dá k novému účtu nejvíc?

5. 9. 2023 | Kateřina Hovorková

Banky lákají školáky na bonusy. Která dá k novému účtu nejvíc?

Některé banky připravily k začátku školnímu roku akce, které mají přilákat dětské klienty. Na nově založené účty jim připíšou i několik set korun. Nabízejí i zajímavé úročení vkladů,... celý článek

Odměna 3000 Kč jen za zkoušku, láká banka. Podmínku splníte snadno

28. 8. 2023 | Petr Kučera | 7 komentářů

Odměna 3000 Kč jen za zkoušku, láká banka. Podmínku splníte snadno

Peníze zdarma – jenom za trochu vašeho času. Ale kromě toho třeba poznáte, že jiná banka má lepší účet než ta vaše. Koneckonců víc účtů v různých bankách se může hodit vždycky.

Kapesné od ČSOB. K dětskému účtu nabízí hru o peníze

31. 5. 2023 | redakce Peníze.CZ

Kapesné od ČSOB. K dětskému účtu nabízí hru o peníze

Až 600 korun nabízí mládeži od osmi do osmnácti let ČSOB. Akce je zaměřená na sběr nových zákazníků, peníze tedy můžou získat jen ty děti, které si mezi 1. červnem a 30. zářím založí... celý článek

Spořitelna přichází se spořicím účtem pro děti. Bonus získáte snadno

29. 5. 2023 | Kateřina Hovorková

Spořitelna přichází se spořicím účtem pro děti. Bonus získáte snadno

Spořicí účet pro děti zatím v nabídce České spořitelny, největší banky podle počtu klientů, chyběl. Co teď nabízí a jak vychází v porovnání s konkurencí?

Partners Financial Services