MONETA Money Bank na podzim nelení. Jaké novinky chystá pro nové i stávající klienty?

Finexpo | rubrika: FINEXPO | 28. 10. 2019 | 1 komentář
Konec roku se blíží a MONETA Money Bank chrlí jedno překvapení za druhým. V bankovním světě se nenechává zahanbit a drží krok s konkurencí. Jaké novinky banka chystá na konec roku 2019?
MONETA Money Bank na podzim nelení. Jaké novinky chystá pro nové i stávající klienty?

Komerční spolupráce

Udržet klienty a nalákat nové je pro banky čím dál těžší, není divu, že se snaží spotřebitelům všechny transakce co nejvíce ulehčit. MONETA se tak rozhodla, že ještě do konce roku:

  • spustí okamžité platby,
  • zjednoduší ověřování plateb u nákupu na internetu,
  • sníží poplatek za SEPA platby.

Peníze z účtu na účet během 10 sekund

Okamžité platby jsou u pár vyvolených už samozřejmostí, nyní ale tuzemské peněžní převody do deseti sekund budou doménou i zákazníků MONETY. Rychlé transakce lze využít 24 hodin denně sedm dní v týdnu. Pokud tak budete posílat peníze z účtu na účet jiné banky třeba o půlnoci, převedou se během několika vteřin. Podmínkou pouze je, aby platba byla odesílána na účet banky, která okamžité platby podporuje. V současné době se jedná:

  • o Air Bank,
  • o Českou spořitelnu,
  • o Komerční banku,
  • o Raiffeisenbank.

Pokud budou peníze zasílány na účet banky, která novinku ještě nespustila, bude převod trvat stejně jako doposud.

Nákup na internetu bez opisování autorizačního kódu

Správa osobních financí, online půjčka, úhrada nákupu, zaplacení faktur, to vše dnes už hravě zvládnete za pomoci mobilního telefonu. Majitelé chytrého zařízení to ale nyní budou mít u MONETY ještě snazší, při nákupu na internetu už se nebudou muset otravovat s autorizačním SMS kódem, platbu snadno potvrdí:

  • otiskem prstu,
  • online scanem obličeje,
  • zadáním přístupového hesla do Smart Banky.

Stačí mít nainstalovanou aplikaci Smart Banka, a poté už je jen na vás, jakou možnost ověření zvolíte. Navíc nováčci nyní mohou vyzkoušet mobilní aplikaci s odměnou 1000 korun, je nutné si založit účet Tom a pětkrát zaplatit kartou, telefonem nebo hodinkami.

SEPA platby za jednotný poplatek

Poslední novinkou jsou zmiňované SEPA platby, respektive poplatky za jejich provedení. Ty budou od 1. prosince sjednoceny. Příchozí i odchozí transakce v eurech v rámci Evropského hospodářského prostoru budou za stejnou cenu jako tuzemské platby.

MONETA Money Bank neusíná na vavřínech, v tvrdém konkurenčním boji si jde za svým. Kromě výše zmíněných novinek aktivně podporuje i dosavadní finanční produkty. Připravila marketingovou kampaň na posílení běžného účtu Tom a půjčky pro domácnosti, zároveň chce ale také podpořit úvěr pro živnostníky. Ve svém reklamním spotu dokonce láká na půjčku s historicky nejnižším úrokem od 3,9 %.

Je patrné, že ani na podzim nebudeme ochuzeni o mrzutého bankovního kocoura. Nejen nováčci, ale i stávající klienti se tak mají na co těšit, banka rozjíždí podzimní kampaň ve velkém stylu.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Spořitelna zjednoduší způsob, jak úročí spořicí účet

28. 3. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Spořitelna zjednoduší způsob, jak úročí spořicí účet

Česká spořitelna opět změní způsob úročení svého spořicího účtu. Komplikované podmínky, které zavedla teprve před pár měsíci, od června výrazně zjednoduší.

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně černou, puntíkatou, s vlnkami, s barvami oblíbeného sportovního klubu nebo tu z ryzího zlata?... celý článek

ČSOB změní ceník a chystá nové odměny za věrnost

25. 3. 2024 | Petr Kučera | 4 komentáře

ČSOB změní ceník a chystá nové odměny za věrnost

Připlatí si hlavně lidé, kteří zadávají příkazy na pobočkách nebo trvají na papírových výpisech. Zdražení se ale může dotknout i těch, kdo účet ovládají elektronicky.

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

22. 3. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

Česká spořitelna, Komerční banka a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například... celý článek

Max banka zavře jedinou pobočku, nahradí ji Creditas

21. 3. 2024 | Petr Kučera

Max banka zavře jedinou pobočku, nahradí ji Creditas

Max banka od dubna zavře svou jedinou pobočku. Nachází se v pražské ulici Na strži u stanice metra Pankrác vedle sídla této banky.

Partners Financial Services