Hrajte s UniCredit Bank o originál fotbalového míče ADIDAS

redakce Peníze.CZ | rubrika: Kvíz | 13. 5. 2019
Po té chladnější části roku nás opět hřeje sluníčko a naše aktivity se stále víc začínají přesouvat ven. Například do parků nebo na hřiště, kde je ideální využít volnou chvilku k uspořádání fotbalového turnaje s přáteli.
Hrajte s UniCredit Bank o originál fotbalového míče ADIDAS

Nemáte k podobné aktivitě ideální nebo případně vůbec žádný míč? Nevadí. O získání nového a kvalitního fotbalového míče značky ADIDAS v hodnotě 2500 Kč si s námi totiž můžete zasoutěžit.

Důvod, proč se naší soutěže zúčastnit, je jednoduchý, protože fotbal patří bezesporu k jedné z nejoblíbenějších her na celém světě a my věříme, že tento originální dárek udělá radost nejen vám, ale i komukoliv z vašich blízkých.

Co je potřeba udělat, abyste měli šanci míč získat? Stačí zodpovědět několik otázek, a pak si už jen počkat, zda si štěstí vybere právě vás.

Pokud na kvízové otázky odpovíte správně, po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. Heslo poté přepište do předmětu e-mailu a zprávu zašlete na adresu soutez@penize.cz. Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz.

V e-mailu samotném uveďte svoje jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem musíte poslat nejpozději do půlnoci v pátek 31. května. Následně dne 3. června vylosujeme z doručených e-mailů výherce, se kterým se domluvíme na způsobu předání výhry.

Počet pokusů o vyplnění kvízu není omezen, ale z jedné e-mailové adresy bude do soutěže zařazen pouze jeden e-mail s heslem, opakované zprávy budou z losování vyřazeny.

Přejeme všem hodně štěstí.

Jaký počet výběrů z bankomatů ostatních bank má klient s běžným účtem UniCredit Bank – U konto zdarma?

Po jak dlouhou dobu poskytuje UniCredit Bank svým klientům garanci sjednaných podmínek u účtu U konto?

UniCredit Bank vyplácí poradcům Partners zajímavou provizi za sjednání účtu U konto on-line. Vyplácí se tato provize i v případě sjednání účtu k hypotečnímu či spotřebitelskému úvěru?

U hypotéka KOMBINOVANÁ umožňuje klientům použít až 40 % z výše úvěru (max. 1 milion korun) neúčelově. O kolik % se navyšuje úroková sazba oproti U HYPOTÉCE účelové s LTV do 80 %?

Ovlivňuje u produktu PRESTO Půjčka s nejnižší splátkou na trhu scoring klienta úrokovou sazbu?

UniCredit Bank je součástí přední evropské bankovní skupiny UniCredit. Kolik klientů skupina UniCredit obsluhuje na všech 32 trzích, kde dnes působí?

V loňském roce uplynulo 150 let od založení Živnostenské banky, předchůdkyně dnešní UniCredit Bank. Jaké další významné výročí bankovního trhu jsme si v loňském roce připomněli?

redakce Peníze.CZ

Jsme největší web o osobních financích v Česku. Přinášíme aktuality, praktické návody, kalkulačky a další přehledy. Do rodiny vydavatelství NextPage Media s námi patří i Finmag, Heroine a Footbal Club. Můžete nás sledovat... Další články autora.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

18. 4. 2024 | Petr Kučera

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

Moneta Money Bank spouští možnost plateb na telefonní číslo – takzvanou platbu na kontakt. Klientům tak nově stačí znát pouze telefonní číslo příjemce místo čísla jeho bankovního účtu. celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Předčasný výběr z termínovaného vkladu. Kolik si nechá banka?

16. 4. 2024 | Petr Kučera

Předčasný výběr z termínovaného vkladu. Kolik si nechá banka?

Zavázali jste se, že na peníze po určitou dobu nesáhnete. Jenže je nečekaně potřebujete dřív. Aspoň část. Jde to? A jakou sankci vám banka naúčtuje? Podmínky v jednotlivých bankách... celý článek

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

Raiffeisenbank od 20. dubna změní pro většinu klientů způsob přihlašování do internetového bankovnictví. Cílem je vyšší zabezpečení přístupu k účtu.

Partners Financial Services