Modrá pyramida prodloužila akční nabídku Moudrého spoření do konce února

Datum: 27. 1. 2012
Až do konce února prodloužila Modrá pyramida možnost uzavřít Moudré spoření s oblíbenou akční nabídkou „2 % + 2 %“ s prémií až 2 000 Kč. Hlavní výhodou je nadstandardní zhodnocení prostředků, které klient vloží na svůj účet.

K běžným 2 % úroku z vkladu totiž Modrá pyramida nabízí další zvýhodnění v podobě dodatečného úroku ve výši 2 %. Klient tak může počítat s tím, že částka, kterou vloží na svůj účet v průběhu tzv. upisovacího období, které trvá čtyři měsíce po přijetí Návrhu na uzavření smlouvy, bude úročena bezkonkurenční úrokovou sazbou 4 % po dobu jednoho roku.

Díky prémii 2 000 Kč navíc klient získá tuto výhodnou smlouvu až do cílové částky 200 000 Kč zcela ZDARMA, tzn. bez poplatku za uzavření smlouvy.

Podmínky jsou velice jednoduché - stačí si do 29. února 2012 založit  stavební spoření u Modré pyramidy s cílovou částkou maximálně 1 000 000 Kč a vložit na svůj účet stavebního spoření minimálně 10 000 Kč, čímž klient získá úrokové zvýhodnění + 2 %. V případě, že klient vloží počáteční vklad ve výši alespoň 20 000 Kč, získá kromě úrokového zvýhodnění navíc i zmíněnou finanční prémii.

Tato nabídka je vhodná i pro bytová družstva a SVJ, která tak mohou nadstandardně zhodnotit naspořené prostředky ve fondu oprav a případně  pak i využít  Renoúvěru Multi pro modernizaci či celkovou revitalizaci bytového domu.  

Modrá pyramida přišla jako první  s nabídkou úrokového zvýhodnění k účtu stavebního spoření již v  roce2010 atento produkt si velmi rychle získal velkou oblibu. Důkazem je výrazný úspěch v prestižní soutěži  Hospodářských novin – Nejlepší banka a pojišťovna 2011. V této soutěži obsadil produkt Moudré spoření 2. místo v kategorii BANKOVNÍ INOVÁTOR, o kterém hlasovali klienti a veřejnost. 

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Partners Financial Services