Střešní stany Thule Tepui: nový rozměr nocování v přírodě

PR článek | rubrika: FINEXPO | 5. 7. 2021
Střešní stany jsou určeny pro táborníky, kteří milují dobrodružství. Montují se na systém střešního nosiče a představují alternativu ke klasickému stanu, obytnému vozu nebo karavanu. Kromě neuvěřitelných výhledů z pohodlných matrací nabízí střešní stany při kempování mnoho výhod, ať cestujete sami, s přáteli či rodinou.
Střešní stany Thule Tepui: nový rozměr nocování v přírodě

Zdroj: Thule

Komerční spolupráce

Výhody střešních stanů

Postavíte je rychle a snadno: Postavit střešní stan a založit tábořiště je snadné: stačí jenom najít krásné místo. Díky možnostem rozkládání a  vysouvání pak stan postavíte během pěti až deseti minut.

Odlepíte se od země: Už nemusíte stavět stan na studenou blátivou zem. Budete v  suchu za každého počasí, stany Thule Tepui jsou vodotěsné. Střešní stany vás chrání také před zvěří, méně se špiní a umožňují užít si lepší výhled. Budete v  pohodlí: Díky integrovaným pěnovým matracím, záruce rovného povrchu, dostatečnému větrání a  prostorům pro uložení výbavy představují střešní stany pohodlný prostředek k nocování.

Před výběrem střešního stanu je důležité u prodejce zjistit, jestli bude možné připevnit ho na střechu vozu. Vhodné by měly být vozy vybavené podélnými nosníky, integrovanými podélníky a  pevnými montážními body. Důležité je respektovat nosnost systému střešních nosičů a střechy vozidla. Výběr nejvhodnějšího stanu pak závisí například na tom, pro kolik lidí má být určen, kolik vybavení má pojmout a jaký styl kempování preferujete.

Pro rodiny

Největší střešní stany dosahují nosnosti přibližně 290 kg. Thule Tepui Autana 4 pro čtyři osoby je tedy vhodný pro rodiny s  dětmi. Odnímatelný přístavek poskytne další prostor pro ranní přípravu kávy nebo oddělené místo pro spaní.

Všechno na jednom místě

Více informací o střešních stanech naleznete zde

Při výběru střešního stanu se obraťte na prodejce

Na krátké cesty

Pro rychlé víkendové pobyty nebo krátkodobý pobyt v  kempu je naopak vhodný kompaktní lehký

střešní stan. Thule Tepui Foothill nechá na střeše vašeho vozu místo pro převoz dalšího nákladu.

Stvořeno pro dobrodruhy

Pokud máte naplánovanou dlouhou cestu, vyberte si střešní stan s pevnou skořepinou. Je z tvrdého materiálu, díky kterému mimořádně dobře odolává dešti a větru. Tyto pevné a  odolné stany jsou vhodné například pro terénní vozy a expedice mimo silnici.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

Zákazníci Penny Marketu si ode dneška mohou přímo na prodejnách řetězce zakoupit balíčky zboží s blížící se dobou spotřeby za poloviční cenu. Dosud to bylo možné jen přes mobilní aplikaci. celý článek

Která sleva je falešná? ČOI má jasno, říká šéf kontroly

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Která sleva je falešná? ČOI má jasno, říká šéf kontroly

Novela zákona o ochraně spotřebitele funguje krátce a s prodejci je třeba si stále vymezovat hranice, říká ke správnému uvádění slev Michael Maxa, ředitel kontroly České obchodní inspekce.... celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Síť obchodů Hruška změní majitele, úřad souhlasí

17. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Síť obchodů Hruška změní majitele, úřad souhlasí

Společnost Hruška, která provozuje stejnojmenné maloobchodní prodejny především na Moravě, může změnit majitele. 

Partners Financial Services