Audiotéka 7 let vypráví příběhy, poslechněte si je!

PR článek | rubrika: PR Článek | 8. 10. 2018
Audiotéka, největší distributor audioknih v Česku, slaví 7. narozeniny. Od roku 2011 se sbírka audioknih v nabídce Audiotéky rozrostla na více než 4 000 titulů, oslavujte s Audiotékou a zásobte se těmi nejlepšími audioknihami.
Audiotéka 7 let vypráví příběhy, poslechněte si je!

Už sedmým rokem vypráví Audiotéka českým posluchačům příběhy, provází je na jejich cestách do práce, zpříjemňuje jim manuální činnosti, umocňuje jejich odpočinek a pomáhá jim se vzdělávat. Sedmileté výročí Audiotéka oslaví 9.-15. října. Každý den zavzpomíná na jeden ze sedmi audioknižních roků a zlevní veškeré tituly, které v daném roce vyšly.

Bestsellery za 149 Kč

Během oslav bude Audiotéka odměňovat všechny své příznivce, a to v podobě sympatické ceny 149 Kč za audioknihu. V úterý 9. října se Audiotéka vrátí zpátky do roku 2011, zavzpomíná a zlevní audioknižní díla, která jsme v tomto roce mohli poprvé slyšet. V narozeninovém týdnu Audiotéka postupně projde všemi sedmi roky a poslední den, v pondělí 15. října, budou za 149 Kč k dostání všechny audioknihy, které v Audiotéce najdete.

 

Jaké audioknihy vás nesmí minout?

Doplňte svou Poličku audioknihami, které v Audiotéce patří k nejpopulárnějším. Žebříčkům už dlouho vévodí Divadlo Járy Cimrmana. Mezi další audioknižní bestsellery patří biografie Steva Jobse, Einsteina a Winstona Churchilla. V roce 2013 se stal nejprodávanějším autorem Dan Brown a o rok později byli na špičkách žebříčků audioknihy, které namluvil Martin Stránský.

Novinky nejen k odpočinku

V případě, že bestsellery uplynulých let už máte naposlouchané, sáhněte po novinkách. Milovníky psychologických thrillerů potěší audiokniha Nenalezená od jednoho z nejpopulárnějších polských autorů současnosti Remigiusze Mróze. Pro klidnější duše načetla Simona Postlerová audioknihu Čtyřcestí, empatický román o lidech, kteří se nebojí hnát své sny až do zakázaných výšek. A děti a rodiče se mohou vypravit na Rokovy výlety do historie, které napsal i načetl Ladislav Špaček.

Více na: www.audioteka.cz

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Letní čas 2024. Kdy se mění čas a posouvají hodiny?

28. 3. 2024 | Gabriel Pleska

Letní čas 2024. Kdy se mění čas a posouvají hodiny?

V pátek začne čtyřdenní velikonoční supervíkend. Tentokrát přinese i změnu času ze standardního na letní. Tady jsou podrobnosti.

Lidl se srovnává s konkurenty. „Suverénně nejlevnější“ je o koruny

28. 3. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

Lidl se srovnává s konkurenty. „Suverénně nejlevnější“ je o koruny

Nová kampaň využívá srovnávací reklamu. Velikonoční ceny v Lidlu a Penny přitom porovnal sám Lidl, a to dlouho před Velikonocemi. Je to v pořádku?

Česká pošta navyšuje mzdy. Nejvíce přidá doručovatelům

27. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Česká pošta navyšuje mzdy. Nejvíce přidá doručovatelům

Česká pošta od září navýší platy svým lidem v průměru o 10 procent. Týkat se to bude všech provozních a administrativních zaměstnanců v tarifních mzdách.  

Čokoláda jako luxus. Letos zdraží o desítky procent

27. 3. 2024 | Pavla Adamcová

Čokoláda jako luxus. Letos zdraží o desítky procent

Cena čokolády v obchodech za poslední rok stoupla už asi o 15 procent. Výraznější růst ale teprve přijde, shodují se analytici i prodejci. Důvodem je raketové zdražování kakaa na komoditní... celý článek

Civilizační nemoci nepřinesla civilizace, ale náš způsob života

27. 3. 2024 | Lucie Weissová

Civilizační nemoci nepřinesla civilizace, ale náš způsob života

Založením rodinné kliniky Galen Clinic si Luboš Kmeť plní svou představu, jak by se mělo přistupovat k pacientům z odborného, ale hlavně lidského hlediska. Sází na prevenci, celostní... celý článek

Partners Financial Services