Moderní inkoustové tiskárny HP tisknou o polovinu levněji

PR článek | rubrika: PR Článek | 26. 10. 2015 | 1 komentář
Zapomeňte na laserové tiskárny! HP OfficeJet Pro 8600 s inkoustovou technologií překvapí až o polovinu nižšími náklady na stránku a až o polovinu nižší spotřebou energie.
Moderní inkoustové tiskárny HP tisknou o polovinu levněji

Kvalita, rychlost, tříletá záruka

Pomalá rychlost, hlučnost a výsledek, který se snadno rozmazal rukou nebo zvýrazňovačem. Taková byla minulost inkoustových tiskáren. Dnes je ale vše jinak. Inkoustové tiskárny laserovou konkurenci za poslední roky výrazně dotáhly a v mnohém dokonce předehnaly.

Inkoustové tiskárny řady HP OfficeJet Pro 8600 s Wi-Fi, NFC technologií a připojením k internetu zajišťují opravdu velmi kvalitní tisk. A kvalita vás rozhodně překvapí i při tisku fotografií. Kombinace originálních inkoustových náplní a kvalitních papírů zaručuje, že barevné tisky jen tak nevyblednou a odolají vodě i rozmazání zvýrazňovačem. Tisknout je možné až 20 stran za minutu, což bylo v minulosti u inkoustových tiskáren nemyslitelné.

Všechny moderní funkce, které potřebujete

S tiskárnami HP OfficeJet Pro 8600 můžete dělat vše, co je možné očekávat od moderní multifunkce. Oboustranně barevně tisknout, kopírovat, skenovat, faxovat a připojit se na web přímo z tiskárny. K dispozici je i moderní technologie NFC, díky které můžete tisknout z jakéhokoliv chytrého telefonu, tabletu či notebooku pomocí jediného dotyku. Ze zařízení, která touto technologií nedisponují, je možné velmi snadno tisknout pomocí nástroje HP ePrint. K tiskárnám může být v síti stále připojeno až pět uživatelů.

Bonusy při nákupu

Pokud v rámci nákupu tiskárny HP odevzdáte svoji starou tiskárnu, získat můžete až 1 000 korun. Podmínky vrácení starého přístroje naleznete ZDE. Pokud svoji novou tiskárnu včas zaregistrujete na webu, získáte nadstandardní tříletou záruku. Pracujete rádi při své oblíbené hudbě? Každý nový majitel tiskárny dostává jako dárek malý přenosný reproduktor, který je k dispozici ve třech barevných provedeních. Podrobné informace o tiskárnách řady HP OfficeJet Pro 8600, které je možno pořídit již od 4 299 korun, můžete získat na www.hp.cz/officejetpro, kde je k dispozici i seznam nejbližších prodejců.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-7
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

Obchodní řetězec Billa dnes představil novou mobilní aplikaci, přes kterou si mohou zákazníci nakoupit na e-shopu.

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

23. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

Jmenují se podobně jako známé značky – třeba Balando, Joot nebo Bonky. Tváří se jako zavedený e-shop, ale přitom jen zprostředkují doručení z Číny. Chlubí se falešným oceněním od zákazníků.... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Partners Financial Services