Nová životní pojišťovna Youplus spouští první produkt

pk | rubrika: Aktuality | 21. 6. 2019 | 3 komentáře

Nová pojišťovna Youplus začne od pondělí 24. června prodávat svůj první produkt v Česku – životní pojištění nazvané 4U (For You). Označuje ho jako vlajkovou loď a čistokrevné rizikové pojištění bez investic.

„Chceme klienty oslovit evolučním a novátorským přístupem, komplexností produktu, zajímavou cenou, ale i jednoduchostí sjednání smlouvy. Samozřejmostí je velká variabilita, transparentní pojistné podmínky, důraz na individuální posuzování rizikového profilu klienta, či bezpapírové sjednání. Jako první na trhu umožníme plnohodnotné on-line oceňování rizik, což zkrátí sjednání nebo změnu smlouvy z řádu dnes běžných dnů na vteřiny,“ říká Ľubor Vrlák, šéf pojišťovny pro Česko a Slovensko.

Zmiňuje řadu výhod. Například zkoumání zdravotního stavu při sjednání pojištění zohledňuje vyléčené nemoci a úrazy pouze pět let zpětně (deset let v případě chirurgického zákroku a hospitalizace). U pojištění pro případ smrti umožňuje pojišťovna výplatu poloviny pojistné částky v případě terminálního stádia onemocnění.

U pojištění pracovní neschopnosti si lze sjednat i zpětné plnění od prvního dne. K dalším výhodám podle pojišťovny patří krytí pro případ jednorázových rizikových sportovních a zážitkových aktivit za standardní cenu.

Pojišťovna Youplus sjednává smlouvy jen prostřednictvím partnerů. Podrobnosti o tom, kdo za nováčkem stojí, čím se chce odlišovat a co dál plánuje, jsme přinesli už v podrobném březnovém článku.

Na český trh letos vstupuje také další nová pojišťovna. Jmenuje se Simplea a patří do finanční skupiny Partners, stejně jako vydavatel webu Peníze.cz.

Čtěte víc:

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 3 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

První pojišťovna umí sjednat životní pojištění zcela online

24. 8. 2022 | redakce Peníze.CZ | 9 komentářů

První pojišťovna umí sjednat životní pojištění zcela online

Pojišťovna Simplea jako první na českém trhu vytvořila možnost vyřídit si životní pojištění zcela online – bez operátora call centra a dalších omezení. Nabízí všechny důležité... celý článek

Pojištění a válka. Kdo by platil? Porovnali jsme podmínky

1. 3. 2022 | Dušan Šídlo, Daniel Šafrán | 3 komentáře

Pojištění a válka. Kdo by platil? Porovnali jsme podmínky

Co si nikdo nepřál, se bohužel stalo skutečností. Kvůli válce jsou v ohrožení životy i majetek. Jak se na válku dívají pojistné podmínky různých pojišťoven v Česku?

Invalidní důchod. Kdo má letos nárok a kolik dostane

7. 1. 2022 | Jiří Hovorka | 25 komentářů

Invalidní důchod. Kdo má letos nárok a kolik dostane

Jaké jsou podmínky pro přiznání invalidní penze? Projděte si aktuální přehled. Máme i kalkulačku.

Air Bank pojistí schopnost splácet hypotéku

4. 8. 2021 | Petr Kučera | 5 komentářů

Air Bank pojistí schopnost splácet hypotéku

Air Bank od pátku rozšíří nabídku o pojištění schopnosti splácet hypotéku. Spolupracuje na něm s pojišťovnou BNP Paribas Cardif. Kdo ho využije, získá o 0,15 procentního bodu... celý článek

Rixo startuje online srovnání životního pojištění

29. 4. 2021 | Petr Kučera | 12 komentářů

Rixo startuje online srovnání životního pojištění

Služba Rixo.cz oznámila, že jako první na trhu dokáže porovnat nabídky životního pojištění online. Po vyplnění základních údajů hned ukáže zájemcům konkrétní produkty s cenou a dalšími... celý článek

Partners Financial Services