J&T Leasing je synonymem pro chytré financování a individuální přístup

PR článek | rubrika: FINEXPO | 29. 11. 2021
Společnost J&T Leasing, člen skupiny J&T Finance Group, se specializuje na poskytování finančních služeb v oblasti informačních a komunikačních technologií a v oblasti medicíny a veteriny.
J&T Leasing je synonymem pro chytré financování a individuální přístup

Zdroj: J&T

Komerční spolupráce

Na začátku října spustila společnost J&T Leasing nové přehledné webové stránky jtleasing.cz, na kterých jsou k dispozici kromě podrobných informací i případové studie různých typů financování. J&T Leasing Nabízí širokou škálu finančních produktů od spotřebitelského či podnikatelského úvěru, přes finanční a operativní leasing až po faktoring a odkup pohledávek. V segmentu IT umí zafinancovat drobný hardware i celou telekomunikační síť.

Foto: J&T

„Poslední rok se neustále rozrůstáme, aktivně se zapojujeme do celé řady projektů a nedávno jsme přišli s novými přehlednějšími webovými stránkami, kam jsme přidali i různé příklady financování z obou námi financovaných segmentů.“ řekl Vlastimil Nešetřil, generální ředitel společnosti J&T Leasing. „Pořád se zdokonalujeme, abychom klientům poskytli co nejvíce informací a našli pro ně to nejlepší řešení financování co nejrychleji a k jejich maximální spokojenosti.“

Díky novému mladému týmu, pružnosti interních procesů a osobnímu přístupu dokáže J&T Leasing vyhovět i komplikovaným požadavkům a najít ideální řešení pro každého klienta. „Umíme zohlednit konkrétní potřeby klienta v čase a v návaznosti na to například přizpůsobit splátkový kalendář podle firemního cashflow. Jednáme vždy rychle a bez zbytečných prodlev.“ doplnil Pavel Vojtek, obchodní ředitel společnosti.

J&T Leasing nově poskytuje mimo jiné na českém trhu zcela ojedinělou službou aktivního vyřízení dotace na digitální transformaci firem. Ať chcete digitalizovat váš backoffice, zlepšit vnitropodnikovou konektivitu, pořídit logistické a skladovací technologie nebo zlepšit kybernetickou bezpečnost, J&T Leasing ve spolupráci s AQE legal vám pomohou dotaci získat a financovat i zbývající náklady.

Foto: J&T

Financování IT technologií prostřednictvím leasingu dokáže ušetřit mnoho starostí firmám i malým podnikatelům. Jeho největší výhodou je bezesporu pořízení hardwaru bez nutnosti jednorázové počáteční investice. Veškeré vybavení si navíc lze pojistit na všechna běžná rizika, díky čemuž se firma vyhne problémům v případě poruchy zařízení. Pořídit si hardware s kompletním balíčkem služeb včetně pojištění ještě nikdy nebylo snazší.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Partners Financial Services