To není fór, to je FÉR! Soutěž se Sberbank CZ o šest litrů na litry u ÖMV

redakce Peníze.CZ | rubrika: Kvíz | 7. 7. 2020
Sberbank CZ inovovala FÉR konsolidace a FÉR půjčky. Všimli jste si? Aby ne, jste odborníci a stalo se už v dubnu. Ověřte si v kvízu, jestli máte změny a výhody zažité, a soutěžte o šest poukázek na palivo. Ať jsou vaše cesty za klienty radostnější.
To není fór, to je FÉR! Soutěž se Sberbank CZ o šest litrů na litry u ÖMV

Zdroj: Shutterstock

V dubnu Sberbank CZ zjednodušila nabídku FÉR půjček i FÉR konsolidací. Klient získá standardní garantovanou sazbu, jak jste byli zvyklí, ale nově bez omezení doby splatnosti, kterou si volí sám podle svojí potřeby. U konsolidace je splatnost až deset let. Čím víc člověk potřebuje, tím nižší úrokovou sazbu získá. Sazba závisí jen na objemu peněz, které chce klient půjčit.

Vy i vaši klienti dopředu víte, za kolik Sberbank CZ půjčuje. Nabídka FÉR půjček i FÉR konsolidací je dopředu známá. Nehrozí tak zklamání a zbytečná administrativní práce kvůli sazbě „od“, sazba se v průběhu schvalování nezvedá.

Ale to všechno samozřejmě znáte. A kdyby ne, můžete nakouknout do článku na Jsme Partners, tam to všecko je.

Tak si to pojďme vyzkoušet a trošku si při tom můžeme i hrát. Samozřejmě o ceny, aby to mělo šťávu. A aby měla šťávu i vaše kára. Hrát se totiž bude o šest tisícikorunových poukázek na tankování u ÖMV.

Pravidla jsou klasicky jednoduchá, o moc jednodušší být nemůžou. Níž najdete pětici otázek, které se týkají FÉR půjček a konsolidací od Sberbank CZ. Když budete odpovídat jako profíci, to jest správně, po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. To přepište do předmětu e-mailu a zprávu pak pošlete na adresu soutez@penize.cz.

Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz. V mejlu samotném už pak nemusí být vůbec nic, až na vaše jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem v předmětu musíte poslat do poledne v pátek 17. července 2020. Z došlých mejlů vylosujeme šest výherců.

Jaké jsou podmínky pro získání bonusové sazby (bonusu)?

Co se stane, pokud nebude klient řádně splácet včas?

Jaká je bonusová sazba pro úvěry od 600 tisíc do milionu korun?

Je úroková sazba ovlivněna dalším produktem?

Jaký je poplatek za sjednání?

Do jaké částky není nutný souhlas manžela/manželky se SJM?

redakce Peníze.CZ

Jsme největší web o osobních financích v Česku. Přinášíme aktuality, praktické návody, kalkulačky a další přehledy. Do rodiny vydavatelství NextPage Media s námi patří i Finmag, Heroine a Footbal Club. Můžete nás sledovat... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Partners Financial Services