Rekonstruujte s Wüstenrotem bez starostí

PR článek | rubrika: PR Článek | 29. 10. 2018
Chcete ještě letos stihnout modernizaci bydlení? Pak máme dobrou zprávu. U Wüstenrotu máte jednu z nejvýhodnějších půjček na trhu: překlenovací úvěr Půjčka ProBydlení za bezkonkurenční úrokovou sazbu od 4,59 % ročně. Oceníte rychlost a jednoduchost vyřízení žádosti a pružnou dobu splácení, která se přizpůsobí vašim možnostem a představám o měsíční splátce.
Rekonstruujte s Wüstenrotem bez starostí

Chcete-li, aby váš domov byl příjemným prostředím, ve kterém se cítíte dobře, musíte do něj čas od času investovat. A to nejen čas, ale i finance. Najdete-li to první, pak zbývá vyřešit peníze: tedy, kde na modernizaci bytu vzít. Tuto otázku řešil i pan Dalibor. „Brzy tomu bude pět let, co jsme si pořídili byt v paneláku. Když jsme se stěhovali, slíbili jsme si s manželkou, že jakmile to bude možné, vrhneme se na rekonstrukci koupelny. Klasické umakartové jádro není opravdu nic moc, o estetické stránce nemluvě. Nyní konečně nastala doba, kdy si náš sen o moderní koupelně splníme. Vzhledem k náročnosti rekonstrukce si ale na přestavbu musíme půjčit část peněz. Hledali jsme proto půjčku, která nám nabídne možnost rozvrhnout si splácení v souladu s naším rodinným rozpočtem. Nakonec jsme se rozhodli pro půjčku od Wüstenrotu, a to nejen z hlediska výhodných podmínek, ale ocenili jsme profesionální a milé jednání finančního poradce, který nám vše vysvětlil hned na první schůzce.“

Proč Wüstenrot

Proč si vybrat Půjčku ProBydlení

Flexibilní doba splácení – sami si vyberete dobu splatnosti od 6 až 22 let

Až do 31. 12. 2018 bez poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření

Bezkonkurenční sazba od 4,59 % pro splatnosti 11 až 22 let – jen do konce roku 2018

Půjčka ProBydlení je překlenovací úvěr, který umožňuje pokrytí výdajů na nákup či rekonstrukci nemovitosti. Až do konce roku nabízí Wüstenrot tuto půjčku za zvýhodněných podmínek, které spočívají mimo jiné ve flexibilitě produktu. Ten umožňuje vybrat si dobu splatnosti od 6 do 22 let zcela podle svých představ. Navíc ti, kteří sáhnou po delších splatnostech na 11 až 22 let, ještě ušetří. A to nejen na nižší splátce, protože si splátkový kalendář rozloží na delší časové období, ale také díky výhodné úrokové sazbě. Půjčit si na lepší bydlení lze za 4,59 % ročně, což je v rámci trhu jedna z nejlepších nabídek. A k tomu všemu je až do konce roku Půjčka ProBydlení bez poplatků za vyřízení. Vysněná rekonstrukce je tak opravdu na dosah ruky. „Ačkoliv úrokové sazby v Česku již déle než rok rostou, chceme pomoci všem, kteří by rádi vylepšili své stávající bydlení,“ říká David Krček, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot, a doplňuje: „Aby si klienti zajistili co nejnižší měsíční splátku, převážná většina z nich volí právě Půjčku ProBydlení s delšími dobami splatnosti.“

Reprezentativní příklad

Půjčka ProBydlení se Slevou Wüstenrot a státní podporou (splatnost úvěru 11–22 let)

„Půjčka ProBydlení“ je překlenovací úvěr ke smlouvě o stavebním spoření a je poskytován na dobu do přidělení cílové částky (do vzniku nároku na úvěr ze stavebního spoření), v tomto případě na 13 let a 1 měsíc. Po přidělení cílové částky bude splacen zůstatkem účtu stavebního spoření a úvěrem ze stavebního spoření. Při překlenovacím úvěru ve výši 300 000 Kč a pevné úrokové sazbě 4,59 %* ročně činí měsíční platba překlenovacího úvěru 1 890 Kč v počtu 157 měsíčních splátek. Navazující úvěr ze stavebního spoření trvající 8 let a 11 měsíců bude úročen pevnou úrokovou sazbou 2,99 % ročně s měsíční platbou 1890 Kč v počtu 107 měsíčních splátek. Celková doba splatnosti je 22 let.

Úhrada za uzavření smlouvy o stavebním spoření je 0 Kč, úhrada za uzavření a poskytnutí překlenovacího úvěru ke smlouvě o stavebním spoření v PÚ Tarifu OF-P je 0 Kč, úhrada za vedení úvěrového účtu překlenovacího úvěru/úvěru ze stavebního spoření je 0 Kč, úhrada za vedení účtu stavebního spoření 27 Kč/měsíc, úhrada za roční výpis z účtu stavebního spoření 30 Kč, úhrada za roční výpis z účtu úvěru ze stavebního spoření 30 Kč, platby celkem 497 760 Kč, RPSN činí 5,28 %.

Překlenovací úvěr bude zajištěn zástavním právem k pohledávce z účtu stavebního spoření, další zajištění k úvěrům (např. ručitelem nebo zástavou nemovitostí) není vyžadováno.

Na sjednání úvěru není právní nárok a veškeré výpočty jsou orientační a nejsou nabídkou ani příslibem k uzavření smlouvy. Konečné parametry úvěru závisí na dalších posuzovaných kritériích. Bude-li úvěr poskytován jako spotřebitelský úvěr v cizí měně ve smyslu zákona o spotřebitelském úvěru, upozorňujeme na riziko výkyvu směnného kurzu mezi českou korunou a cizí měnou, čímž by mohla být ovlivněna výše splátek a celková splatná částka.


*Úroková sazba zohledňuje Slevu Wüstenrot ve výši 0,50 % p. a. Sleva Wüstenrot je sleva na úrokové sazbě pro žadatele o úvěr (účastníka stavebního spoření, případně jeho manžela/ku, druha/družku, přičemž druh/družka musí být uveden/a v úvěrové smlouvě, nebo jeho nezletilé dítě), pokud má stavební spoření u libovolné stavební spořitelny v ČR se zůstatkem na účtu stavebního spoření k 31. 12. 2017 ve výši minimálně 20 000 Kč - prokáže výpisem z účtu (mimo  Wüstenrot - stavební spořitelny a.s.) nebo řádně splácí poskytnutý úvěr u Wüstenrot – stavební spořitelny, a. s., nebo u Wüstenrot hypoteční banky, a. s., po dobu min. 1 roku s max. jednou splátkou po splatnosti nebo je klientem Wüstenrot hypoteční banky, a. s., má spořicí účet, se zůstatkem k 31. 12. 2017 ve výši minimálně 20 000 Kč.

Pan Dalibor si na vytouženou rekonstrukci koupelny nakonec půjčil 110 000 Kč, zbytek přestavby financovali manželé ze svých úspor. Dobu splácení zvolili na 22 let. Měsíčně je tak úvěr vyjde na pouhých 708 Kč. „Renovaci koupelny vnímáme nejen jako vylepšení našeho bydlení, ale i jako investici. Přestavba je již v plném proudu a my se již teď nemůžeme dočkat, až si dáme první koupel v naší nové vaně,“ doplňuje ještě pan Dalibor.

Více na https://www.wuestenrot.cz/uvery/pujcka-probydleni

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Partners Financial Services