Otrino Invest nabízí podnikatelské zápůjčky těm, kterým banka zamítla úvěr

PR článek | rubrika: PR Článek | 22. 5. 2017
Aktuální nařízení České národní banky spolu s novým zákonem o spotřebitelském úvěru vyčistilo trh nebankovních poskytovatelů úvěrů. Těm, kterým banka zamítla poskytnutí úvěru, nabízí příležitost seskupení privátních investorů Otrino Invest. Podnikatelům nabízí zápůjčky od 100 tisíc do 30 milionů korun formou zpětného leasingu.
Otrino Invest nabízí podnikatelské zápůjčky těm, kterým banka zamítla úvěr

Za Otrino Invest mluví Ladislav Horvát, který se na trhu úvěrů a půjček pohybuje jedenáct let: „Velikost podnikatele nás nezajímá, zajímá nás, kolik potřebuje peněz a co nabídne. Opíráme se hlavně o jištění, ne o to, kdo a co má v registrech dlužníků. Pokud mi někdo dluží, tak je to moje a jeho věc, a ne věc třetí strany! Formu zpětného leasingu při poskytnutí zápůjčky využíváme z toho důvodu, že nevyžaduje tolik lustrování jako klasický úvěr.“

Zápůjčky, které Otrino Invest poskytuje, jsou bezúčelové, takže je klient může použít na jakýkoli svůj záměr či projekt. Když zápůjčku splatí do měsíce, neplatí úroky. Při zpětném leasingu nelustruje firma klienty v registrech, neuplatňuje žádné poplatky dopředu a nevyžaduje ani prokazování příjmu a podobně.

Deset let zkušeností v oblasti financí, zápůjček a úvěrů. Rychlost, spolehlivost, diskrétnost.

Financujeme velké i malé projekty. Velikost vašich požadavků nehraje roli, pomůžeme každému, kdo se na nás obrátí.

Další informace na www.otrinoinvest.cz

Zpětný leasing

Otrino Invest poskytuje zápůjčku klientovi výměnou za to, že od něj vykoupí byt, rodinný dům, pozemek, chatu nebo i komerční nemovitost, a to i tehdy, když jsou vlastněny třetí osobou. Délka leasingu bývá stanovena od šesti měsíců do 30 let při fixním úroku po celou dobu jeho trvání. V případě, že klient nezvládne zápůjčku včas hradit, lze jednat za odpovídajících podmínek i o odkladu splácení.

„Vše je věcí dohody, pokud klient nesplácí, nekomunikuje, a odmítá plnit dohody, tak se postupuje dál podle smlouvy, musí počítat i s pokutami, tak jako u kterékoli banky. Klient také musí vědět – a ví to od začátku – že nemovitost, kterou ručí, je naším majetkem. Vždy ovšem platí, že naším cílem není vlastnit nemovitosti, ale zhodnocovat peníze, které klientům zapůjčujeme. Takže i ve chvíli, kdy klient nesplácí, se snažíme o individuální dohodu, pokud klient komunikuje. Je to jednoduché, pokud si něco půjčím, je mojí povinností to vrátit,“ vysvětluje Ladislav Horvát

Celkové roční náklady na zápůjčku se pohybují v průměru od desíti do dvaceti procent z jejího objemu. Jak ale Ladislav Horvát neopomene zdůraznit, náklady na zápůjčku se vždy odvíjejí podle konkrétní situace klienta.

„Každé poskytnutí zápůjčky je individuální. Vycházíme z požadavku klienta i kvality jeho ručení. Hledáme kompromis a není našim cílem dostat klienta do další finanční tísně. Klientovi dáme vždy přesná čísla o tom, kolik mu poskytneme a kolik za to zaplatí, ještě před podpisem smlouvy,“ říká Ladislav Horvát.

Podmínky úvěru

Zápůjčky Otrino Invest poskytují na základě dané legislativy, firma splňuje všechna platná pravidla. Smluvní podmínky dostane klient předem, takže má čas na posouzení a rozhodnutí, samotné zápůjčky se nesjednávají pod tlakem.

„Pokud má klient přání upravit některé body smlouvy, tak mu rádi vyjdeme vstříc. Naším cílem je dojít k dohodě. Nevedeme bankovní šuplíky, klientům se věnujeme individuálně a snažíme se najít cestu k úspěšnému řešení. Pokud dostaneme nabídku adekvátního jištění, klient na oplátku dostane od nás tu nejlepší možnou nabídku, aby i on byl spokojen,“ uzavírá Ladislav Horvát s tím, že Otrino Invest nabízí v případě zájmu spolupráci dalším investorům.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+11
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Partners Financial Services