Bezrealitky začíná se správou bytů, předplatí první tři nájmy

pk | rubrika: Aktuality | 16. 9. 2019

Portál Bezrealitky, který doteď nabízí prodeje a pronájmy nemovitostí, vstupuje i do oblasti správy domů a bytů. Nová služba Bezrealitky Nájem převezme kompletní starost o pronájem nemovitosti.

Novinka cílí na majitele investičních bytů včetně cizinců a také na Čechy pobývající v cizině. Hlavní konkurenční výhodou má být předplatba prvních tří nájmů a vypuštění provize od zájemce o bydlení. Služba startuje tento týden pro Prahu a blízké okolí.

„Cena služby, která je odvislá od výše smluveného nájemného, pokrývá pojištění, správní náklady, drobné opravy a práci specialisty. Samozřejmostí je garance nájemného i v případě neobsazeného bytu od prvního měsíce po podpisu smlouv,“ říká Hendrik Meyer, šéf Bezrealitky. Součástí je i prověření zájemců formou vyplněných osobních informací v uživatelských účtech, případně prostřednictvím služby Creditcheck pro kontrolu bezdlužnosti.

Bezrealitky má interní tým specialistů pro pronájem a správu, kteří budou majitele zastupovat v rámci běžné agendy. Zatím jde o čtyři lidi. Majitelům mají být k dispozici 24 hodin denně po sedm dní v týdnu.

S částečně podobnou nabídkou přišla před pár týdny služba Dodomo. Zájemcům o nájemní bydlení umožní, aby za pronájem bytu neplatili kauci v hotovosti. Majitelům nemovitostí zároveň pokryje případné dluhy a garantuje, že nájemník je solidní a nikde nedluží. 

Už jste to četli? Nová služba umožní nájem bez kauce. Zadarmo ale nebude

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

Dvě aktuální studie zmapovaly situaci na trhu s nemovitostmi. Jedna upozorňuje, že ceny bytů začínají opět růst. A druhá popisuje nebývalý zájem o pronájmy.

Největší dodavatel plynu výrazně zlevní. Podmínkou je fixace

28. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Největší dodavatel plynu výrazně zlevní. Podmínkou je fixace

Dodavatel energií innogy zákazníkům od března výrazně zlevní fixovanou elektřinu i plyn. Změny cen se týkají hlavně dvouletých fixovaných produktů, u nichž společnost eviduje velký... celý článek

Všechno o zálohách na elektřinu. Proč chtějí víc a jak víc neplatit

19. 2. 2024 | Lukáš Kaňok

Všechno o zálohách na elektřinu. Proč chtějí víc a jak víc neplatit

Řadě z nás od začátku roku zase vzrostly zálohy na elektřinu. Jak je to možné, když ve zprávách píšou, že elektřina zlevňuje? Známe odpověď a všechno kolem záloh srozumitelně vysvětlíme. celý článek

ČEZ opět zlevňuje. Tentokrát cílí na fixace

12. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

ČEZ opět zlevňuje. Tentokrát cílí na fixace

Energetická společnost ČEZ ode dneška zlevňuje své fixované produkty v průměru o několik stovek korun za megawatthodinu (MWh). 

Místo čtyř dávek bude jediná. Jurečka představil reformu

5. 2. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Místo čtyř dávek bude jediná. Jurečka představil reformu

Místo čtyř opakujících se sociálních dávek, u nichž záleží na výši příjmu domácnosti, má vzniknout jediná. Jde o přídavek na dítě, příspěvek na bydlení, doplatek na bydlení a příspěvek... celý článek

Partners Financial Services