D.A.S. pojišťovna právní ochrany: nové produkty v nabídce Partners

Datum: 8. 7. 2011
Od 1. července najdete v nabídce Partners nové poptávané produkty: pojištění právní ochrany pro profesionální sportovce, pojištění pro vzdělávací a výchovná zařízení a pojištění pro myslivce.

Počínaje 1. červencem najdete v nabídce Partners nové produkty od D.A.S.:

Pojištění právní ochrany pro „profi“ sportovce

Pojištění je určeno pro aktivní, ale i profesionální sportovce, kterými mohou být atleti, fotbalisti, hokejisti, basketbalisti apod. Tento produkt je vhodný pro ty sportovce, kterým z provozování sportovní činnosti plyne nějaká výdělečná činnost. Pokud se jedná o sportování ve volném čase, pak dostačuje produkt Rodina, případně produkt Úraz.

Pojištění právní ochrany pro vzdělávací a výchovná zařízení

Pojistná ochrana se vztahuje např. na jesle, mateřské školky, základní školy, střední školy, vyšší odborné školy, umělecké školy, vysoké školy, výchovný ústav pro děti a mládež apod. Tato zařízení mohou být jak podnikatelskými subjekty (tzv. školy soukromé), tak i subjekty nepodnikatelskými (tzv. školy státní).

Rozsah pojištění, tarify pojistného a pojistné podmínky vycházejí z již nabízeného pojištění právní ochrany podnikatele. Novinkou ovšem je, že nyní se dají pojistit i školy státní (školy soukromé se pojišťovaly prostřednictvím produktu Podnikatel), a že je možné klientovi v obou případech nabídnout vedle plného rozsahu krytí (opět dle pojištění pro podnikatele) i rozsah snížený, který je levnější o 30 %.

Pojištění právní ochrany pro myslivce


Zcela unikátní produkt chránící myslivce při výkonu práva myslivosti.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Partners Financial Services