Sjednejte si povinné ručení přes internet a ušetřete čas a peníze

PR článek | rubrika: PR Článek | 18. 12. 2017
Sjednat si povinné ručení online je snadné, rychlé a levné. Díky online srovnávačům si můžete vybrat to nejvýhodnější pojištění právě pro vás a ušetřit tak z ceny i desítky procent. Navíc některé pojišťovny nabízí za sjednání přes internet výraznou slevu.
Sjednejte si povinné ručení přes internet a ušetřete čas a peníze

Povinné ručení na internetu vám ušetří čas i peníze. Zároveň online vyřízení je bezpečné. Proč tomu tak je?

Porovnejte si aktuální nabídku povinného ručení online

Sjednat si povinné ručení není jen tak. Chcete-li opravdu to nejvýhodnější, musíte obejít několik pojišťoven. Osobní návštěvy na pobočkách vám ale seberou drahocenný čas, který můžete raději věnovat něčemu užitečnějšímu. Desítky nabídek si lze naštěstí snadno porovnat díky online srovnávačům. Potřebovat k tomu budete jen pár osobních údajů a základních technických parametrů vozidla, které najdete v technickém průkazu.

  • Značka a model vozidla
  • Objem válců a výkon
  • Rok výroby
  • Použití vozidla

Z osobních údajů budete muset uvést datum narození a místo bydliště. Na základě těchto dat získáte seznam nejvýhodnějších pojištění. Navíc pokud do kalkulačky zadáte i bonusy za jízdu bez nehod, budou bonusy zohledněny v konečné ceně.

Zelenou kartu získáte ihned elektronicky na e-mail

Uzavřít povinné ručení přes internet je velmi pohodlné. Je jen na vás, zda se rozhodnete sjednat povinné ručení odpoledne po práci nebo o víkendu. Nejste omezeni žádnou otevírací dobou pobočky.

Online pojištění je otázkou několika minut, jakmile se rozhodnete, u jaké pojišťovny chcete být, stačí potvrdit danou nabídku a vyplnit ještě pár údajů pro pojistnou smlouvu. K ruce si ale stačí vzít velký technický průkaz a vše vám půjde jak po másle.

Poté ihned obdržíte zelenou kartu e-mailem. Vozidlo tak můžete řídit už pár minut po uzavření pojistky. Zelená karta, kterou vám pojišťovna zašle na e-mail, je pouze dočasným dokladem, přesto ale svůj účel splňuje. Originální zelená karta vám pak přijde poštou.

Online porovnání povinného ručení je zdarma a bez závazků

Díky tomu, že si porovnáte aktuální nabídku povinného ručení, můžete ušetřit až 60 % z pojistného. Ceny pojištění se totiž výrazně liší, a to mnohdy i trojnásobně. Zajít tak pouze na pobočku jedné pojišťovny se nemusí vyplatit. Nejlepší cenu na trhu získáte jen tehdy, když si zmapujete aktuální nabídku u více konkurenčních poskytovatelů. Při vyřízení přes internet mnohé pojišťovny nabízí ještě 10 až 15% slevu.

Online kalkulačka povinného ručení ale není nic závazného. Tím, že uvedete údaje o vaší osobě a technické parametry vozu, se nikomu neupisujete. Zcela bez závazků získáte i přehled, ze kterého můžete pojištění vybírat. Je jen na vás, zda si z nabídky vyberete či nikoliv.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

2. 4. 2024 | Petr Kučera

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

Od začátku dubna se rozšířil okruh vozidel, za které je nutné platit povinné ručení. Nově se může týkat i elektrických koloběžek, segwayů, zahradních traktůrků, motorových golfových... celý článek

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

2. 4. 2024 | Pavla Adamcová

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

Zatímco silné koloběžky a seqwaye mají mít od dubna povinné ručení, u elektrokol se naopak pravidla v Česku zmírní. Problém s výkonnějšími elektrokoly však může nastat za hranicemi.... celý článek

Vylepšete si havarijní pojištění. Co je GAP a allrisk

25. 3. 2024 | Martina Mádlová | 3 komentáře

Vylepšete si havarijní pojištění. Co je GAP a allrisk

Chcete si pořídit nový automobil a zajistit mu maximální ochranu? Běžné havarijní pojištění pro vás není úplně výhodné? Zamyslete se nad pojištěním GAP a allrisk. Oba typy pojištění... celý článek

Dálniční známku už máte? Pozor na předražené e-shopy

19. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Dálniční známku už máte? Pozor na předražené e-shopy

Když si koupíte elektronickou dálniční známku mimo oficiální státní web eDalnice.cz, může se vám výrazně prodražit. Opakovaně na to upozorňuje na to ministerstvo dopravy spolu s Českou... celý článek

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

14. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

Trh pojištění v Česku loni stoupl meziročně o 7,1 %, celkový předpis smluvního pojistného dosáhl 168,49 miliardy korun. Vyplývá to z předběžných údajů za rok 2023, které podle své metodiky... celý článek

Partners Financial Services