Konec běhání po úřadech a po účetních! Účetnictví Trivi je online

PR článek | rubrika: FINEXPO | 28. 12. 2020
Svět se mění a s ním řada zažitých stereotypů. Již dlouho je s námi internet, mobilní telefony, internetbanking. Ale účetnictví? Tam byly dlouho stojaté vody. Nový proud přinesla účetní firma Trivi.
Konec běhání po úřadech a po účetních! Účetnictví Trivi je online

Zdroj: Trivi, a. s.

Komerční spolupráce

Zjednodušte si podnikání

Je to jednoduché, pokud chcete mít své podnikání a veškerou účetní agendu pod kontrolou a také mít dostatek prostoru na rozvoj podnikání, je dobrou volbou přejít na jednoduší způsob zpracování účetnictví. Účetní firma Trivi se specializuje výhradně na zpracování účetnictví online, pomocí interně vyvinutých systémů a aplikací. Jejich prostřednictvím je celý proces zpracování účetní agendy jednodušší. Ale není to jen o technologiích, ale také o skvěle organizovaných týmech profesionálních účetních. Hlavní motem Trivi je poskytovat skvělý servis a ohlídat vše, co účetnictví a podnikání klienta potřebuje.

Moderní technologie, díky kterým máte vše pod kontrolou

Dnešní svět umožňuje spoustu věcí automatizovat. Podstata moderního účetnictví Trivi je v originálních systémech a aplikacích, které si Trivi samo vyvíjí a díky kterým se veškerá správa účetnictví, vytěžovaní dat i jejich přenos od klientů k účetní zjednodušuje a zrychluje. Podklady se dají odesílat okamžitě v průběhu celého měsíce, jednotlivé odeslání dokladů klientovi Trivi zabere několik málo vteřin, takže není nutné, aby na konci měsíce složitě hledal, hodiny dával dohromady a zpracovával podklady pro účetní. Chytré technologie jsou potom součástí komplexních, moderně pojatých služeb.

Podnikatel získá přistup do účetního portálu Trivi, k dispozici má také prodlouženou ruku portálu v podobě mobilní aplikace. V portálu nebo aplikaci má podnikatel možnost nahlížet do svého účetnictví 24/7, ať je kdekoliv. Jediné, co potřebuje, je mobil nebo počítač a internet. Svým klientům nebo zákazníkům může jednoduše odeslat fakturu z fakturačního sytému, opět pomocí počítače nebo mobilu. Operace je na pár kliků a fakturu odesílá, kam je třeba. Vše je bez papírů! Je jedno, zda se jedná o drobného živnostníka, nebo majitele firmy s desítkou zaměstnanců. O všechny je postaráno.

Bez profesionálů z oboru se neobejdeme

Skvělý servis zajišťují týmy schopných profesionálních účetních a daňových poradců. Pracovníci Trivi poskytují komplexní službu správy účetnictví, řešení daňových povinnosti a kompletní zajištění státní správy a legislativy. Tým profesionálních účetních a daňových poradců v Trivi vás zastoupí i při komunikaci s úřady, úředních kontrolách, například z finančáku. Daňoví poradci přinesou navíc do vašeho účetnictví další výhody. Například se vám automaticky prodlužuje lhůta pro podání přiznání k dani z příjmů o 3 měsíce.

I přes to, že je Trivi online, je možné řešit využití možností zdanění se svou účetní nebo daňovým poradcem.  Spolu s aplikacemi účetní hlídají vše potřebné za podnikatele. Podnikatel může vše přenechat týmu účetních a v klidu podnikat bez nutnosti zabývat se papírováním. Pokud máte v podnikání určitá specifika, dovážíte, vyrábíte, exportujete nebo máte netradiční produkci, stačí se Trivi ozvat a společně proberete možnosti.

V případě, že se chcete dozvědět více, podívejte se na web Trivi nebo rovnou volejte na zákaznickou linku 800 80 60 40.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

19. 3. 2024 | Petr Kučera

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Jaké chyby v přiznání k dani z příjmů fyzických osob jsou nejčastější? Připravili jsme přehled podle zkušeností pracovníků finančních úřadů a ohlasů čtenářů.

Daňové přiznání musí podat nejen podnikatelé. Limit se zvedl

5. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ, Petr Kučera | 1 komentář

Daňové přiznání musí podat nejen podnikatelé. Limit se zvedl

Kdo musí podat daňové přiznání? Z jakých příjmů se platí daň? Kdy musí vyplnit přiznání i zaměstnanec a kdy se mu to vyplatí, přestože to není jeho povinnost? Tady je přehled.

Změny v daňovém přiznání. Na co si dát letos pozor?

26. 2. 2024 | Petr Kučera

Změny v daňovém přiznání. Na co si dát letos pozor?

Které novinky se týkají už příjmů za rok 2023 a které se naplno projeví až za rok? Jedinou zásadnější změnou v aktuálním daňovém přiznání je zvýšení limitu, od něhož vzniká povinnost... celý článek

Daňové slevy. Tohle všechno vám může ušetřit peníze

19. 2. 2024 | Petr Kučera

Daňové slevy. Tohle všechno vám může ušetřit peníze

Jaké slevy můžete využít v daňovém přiznání za rok 2023? Kolik dělá základní sleva na poplatníka nebo na dítě? Tady je aktuální návod.

Partners Financial Services