Krize jako příležitost: 4 věci, bez kterých se v podnikání už neobejdete

PR článek | rubrika: FINEXPO | 29. 6. 2020
Uplynulé měsíce byly zatěžkávací zkouškou především pro malé a střední podnikatele. Právě oni museli skočit rovnýma nohama do digitálního světa, kde hledali nové cesty k zákazníkům i kolegům. Co si z krize odnést, abychom z ní vyšli silnější než kdy dřív?
Krize jako příležitost: 4 věci, bez kterých se v podnikání už neobejdete

Zdroj: Vodafone

Komerční spolupráce

1. Svět je v rukou internetu

Bez internetu to prostě nejde a adaptace na novou situaci a zvládnutí krize by bez něj byla prakticky nemožná. Základem úspěšného podnikání v 21. století je proto na prvním místě stabilní internetové připojení. Pouze s výkonným internetem budete mít vždy po ruce všechny soubory, které potřebujete, efektivita práce nebude klesat pomalým načítáním a schůzku nebudete muset rušit proto, že nerozběhnete videohovor. Kromě dobrého internetu je vhodné myslet také na záložní způsob připojení, abyste škodu či zdržení z důvodu případného výpadku snížili na minimum.

2. Komunikace je klíč

Základem fungujícího vztahu je komunikace a ty pracovní nejsou žádnou výjimkou. Moderní technologie za vás vše neudělají, mohou vám ale hodně pomoci. Stanovte si jednu primární platformu, přes kterou budete komunikovat se svými kolegy a obchodními partnery. Zapomenout byste rozhodně neměli ani na svůj telefon a vhodný mobilní tarif. Pokud se přikloníte k tarifu s neomezenými daty, který podnikatelům výhodně nabízí například Vodafone Business nyní včetně aplikace CyberWall pro online bezpečnost, budete neustále ve spojení se svými kolegy, partnery i zákazníky. E-maily a další potřebné záležitosti si vyřídíte prakticky odkudkoli navíc bez obavy ztráty vašich soukromých dat.

3. Flexibilita není pouhý buzzword

Na flexibilitu je v posledních letech kladen čím dál tím větší důraz. Svět je neustále v pohybu, a tak vzniká i stále větší potřeba podnikatelů, ale i zaměstnanců, aby svou práci mohli vykonávat opravdu kdykoli a kdekoli. K tomu je zapotřebí mít přístup ke všem dokumentům a praktickým aplikacím, které ke své práci potřebujete. S vhodným cloudovým řešením nemusíte mít neustálý přístup k počítači, stačit vám bude i telefon nebo tablet. Internetové úložiště je také skvělým místem pro zálohy a bude vám krýt záda i v případě odcizení nebo poničení vašeho přístroje.

4. Vybírejte si partnery, na které je spolehnutí

V krizi poznáš přítele. Každou výzvu zvládnete mnohem snadněji, pokud víte, že se na své partnery můžete spolehnout. Pokud hledáte toho pravého partnera na poli digitálního podnikání, horkým kandidátem je bezesporu Vodafone Business. Díky jeho kvalitním hlasovým a datovým službám, pevnému připojení a dalším nástrojům budete připraveni na každou situaci.

Malým a středním podnikům podává Vodafone pomocnou ruku nejen v době odeznívající krize a využít tak můžete řadu výhod. Proč se spolehnout na digitální podnikání s Vodafonem Business:

  • Potřebujete být online i mimo kancelář a neřešit mobilní data? Využijte zvýhodněnou nabídku tarifu Vodafone Neomezený za cenu jen 839 Kč měsíčně, která platí po dobu 3 měsíců.
  • S pořízením mobilního tarifu pro podnikatele a malé firmy nyní získáte také aplikaci CyberWall, která bude chránit vaše data na všech firemních zařízeních před online hrozbami.
  • Rychlý internet je základ. Nyní můžete získat vyšší rychlost neomezeného internetu od Vodafonu do své firmy na 6 měsíců zdarma.
  • Neustálý přístup k dokumentům, programům a důležitým aplikacím? S Office 365 stačí jediné ťuknutí a vše okamžitě zálohujete do svého 1 TB online úložiště. Podnikatelé nyní navíc mohou získat Cloud Pass, se kterým budete zálohovat ze svého mobilu bez čerpání dat, na půl roku zdarma.
  • Starý telefon už vám nestačí? Ke všem tarifům pro podnikatele od Vodafonu nyní dostanete až 5500 korun na nový telefon či tablet.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-10
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

4. 4. 2024 | PR text

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

Spousta lidí by chtěla začít podnikat, nebýt na nikom závislý a pracovat sám na sebe. Málokdo ale přijde s originálním nápadem, který má šanci uspět. Dobrá zpráva je, že takový nápad... celý článek

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

2. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

Nejbohatším člověkem světa zůstává Francouz Bernard Arnault, vlastník podniku s luxusním zbožím LVHM. Časopis Forbes spočítal jeho jmění na 233 miliard dolarů – v přepočtu asi 5,5 bilionu... celý článek

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

1. 4. 2024 | Petr Kučera

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

Jaké jsou termíny pro daňové přiznání, přehledy pojištění OVSČ a oznámení osvobozených příjmů? Máme podrobnosti.

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Partners Financial Services