Přichází nová zlatá horečka

PR článek | rubrika: FINEXPO | 2. 11. 2015 | 3 komentáře
Zlatou kartu by chtěl téměř každý pátý Čech. Vyplývá to z průzkumu Equa bank, který potvrdil, že vlastnictví zlaté karty je díky exkluzívním službám desítky let symbolem prestiže a výjimečnosti. Nyní na trh přichází novinka – zlatá karta od MasterCard, která tuto službu zpřístupňuje širší veřejnosti. V Equa bank ji totiž dostanete již k běžnému účtu.
Přichází nová zlatá horečka

Komerční spolupráce

Unikátnost zlatých platebních karet prokázaly ohlasy lidí v anketě Equa bank, která zároveň potvrdila, že pro muže je symbolem vysokého společenského statutu. Pro ženy je naopak užitečným prostředkem k nejrůznějším exkluzivním výhodám, jako je rodinné cestovní pojištění, pojištění karty a osobních věcí, nebo výběry z bankomatů v zahraničí zdarma.

Téměř každý pátý respondent uvedl, že zlatou kartu vnímá jako prostředek, který otevírá dveře na zajímavá místa a který nabízí řadu nadstandardních doplňkových služeb. Ještě nedávno se zdálo, že pořízení této exkluzivní karty je nedosažitelnou metou. Díky zlatým platebním kartám Equa bank Premium a Premium Plus je to ale už minulost.

Zlatou kartu MasterCard nabízí jako první z nových bank Equa bank ke svému  běžnému účtu. Český bankovní trh tak prochází důležitou proměnou. Zlatou kartu Premium lze vlastnit již za 89 korun měsíčně, kartu Premium Plus za 129 korun měsíčně. Karty jsou vydávány k Equa bank běžnému účtu, jehož vedení a další služby jsou bezplatné, a to zároveň se všemi výhodami prestižních zlatých karet.

Mezi další exkluzivní výhody zlaté karty MasterCard od Equa bank, kterou zákazník může získat za nejnižší cenu na trhu, patří třeba přístup k službám programu MasterCard Elite. Ten nabízí velké množství benefitů, odměn a jiných služeb a zákazník má přístup rovněž k nabídkám bonusového programu Sphere card se 30% slevami ve více než 10 000 obchodech. Díky zlaté kartě MasterCard také získáváte klíč k luxusním zážitkům. Můžete si například užít vstup zdarma do letištního salónku na pražském letišti Václava Havla nebo na mezinárodním letišti ve Vídni, služby osobního asistenta na telefonu, který pomůže s rezervací ubytování, zapůjčením auta či hledáním jedinečného kulturního zážitku jako je třeba noční procházka v ZOO.

Podle průzkumu si téměř třetina respondentů myslí, že zlatá karta je klíčem k větší zábavě, slevám u obchodníků a zvýhodněným bankovním produktům. Až do teď neexistovala lepší příležitost pro získání prestižní zlaté karty. Proto neváhejte a pořiďte si zlatou kartu Equa bank Premuim nebo Premium Plus a užívejte si naplno!

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-10
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 3 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Fio překvapila klienty, platby kartou zaúčtovala dvakrát

8. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Fio překvapila klienty, platby kartou zaúčtovala dvakrát

Fio banka hlásí komplikace s duplicitním zaúčtováním některých transakcí provedených kartami Visa. „O potížích víme a situaci se společností Visa intenzivně řešíme,“ ujišťuje banka... celý článek

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně černou, puntíkatou, s vlnkami, s barvami oblíbeného sportovního klubu nebo tu z ryzího zlata?... celý článek

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

Klientům Komerční banky se v elektronickém bankovnictví ukazoval chybný údaj o platbě kartou ze středy 13. března, případně byly platby bez popisu. 

Banky lákají na nové bonusy. Tisíce získáte snadno

4. 3. 2024 | Petr Kučera | 4 komentáře

Banky lákají na nové bonusy. Tisíce získáte snadno

Za vyzkoušení účtu nabízejí peníze zdarma. A kromě toho třeba poznáte, že jiná banka je lepší než ta vaše. Koneckonců víc účtů v různých bankách se může hodit vždycky. Kam se teď podívat,... celý článek

Pozor na nový trik u bankomatů. Platíte za to, co nechcete

27. 2. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

Pozor na nový trik u bankomatů. Platíte za to, co nechcete

Síť bankomatů Euronet v Česku strhává lidem poplatek za službu, kterou si ve skutečnosti neobjednali – nebo ji nakonec ani nedostali. Některým velkým bankám se takové klamání jejich... celý článek

Partners Financial Services