Slasti a strasti farmářských trhů. Díl prvý – slasti
24. 8. 2011 | Jan Brož | 9 komentářů
„Plesá mi srdce, že Češi objevují obyčejné kvalitní věci, které chutnají, a nemusí nakupovat v supermarketech hnůj v podobě sýrů sýrového typu, párků a buřtů, které neviděly maso ani z vlaku či zeleniny, která se místo na kila prodává na litry,“ vítá farmářské trhy Roman Vaněk, šéf Pražského kulinářského institutu.
Státní zemědělská a potravinářská inspekce - Zkušenosti
16. 10. 2021 2:53 | Brumla
27. 2. 2021 16:23 | Kamil mauler
27. 2. 2021 16:19 | Kamil mauler
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
14. 9. 2020 21:52 | Max
28. 6. 2019 10:35 | Zdenka Sčasná
4. 9. 2017 16:45 | Misa
se stiznostmi na restauracni zarizeni se mohu obratit na vas?
Dekuji za odpoved.
1. 4. 2014 16:46 | jindrich Kouril
18. 2. 2013 11:56 | dusan bursik ing.
jmenují se D.Buršík, narozen 29.3.1968 a bydlím v Pavlově u Mikulova.Mám VŠZ a tímto bych se chtěl informovat na práci u obchodní inspekce.
Prosím, mám šanci?
Děkuji D.B.
Tel: 608374668
11. 7. 2012 8:38 | Veronika
vyrábí se v České republice sýry výhradně z pasterizovaného mléka nebo jsou nějaké vyjímky? Děkuji.
22. 6. 2012 11:53
Na jakou instituci se mohu obrátit s dotazem o chovu skotu. Jedná se o chov ovcí v okolí rodinných domků.
Děkuji
Zobrazeno všech 10 komentářů