Makro spouští službu Klikni a vyzvedni

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 7. 12. 2020 | 1 komentář
Makro spouští službu Klikni a vyzvedni
Ilustrační foto.
Zdroj: Makro

Velkoobchodní řetězec Makro Cash & Carry ČR začíná testovací provoz služby Klikni a vyzvedni. Ode dneška je dostupná na všech třinácti prodejnách v Česku. Minimální hodnota objednávky je 1500 Kč bez DPH.

Nová služba je k dispozici pro registrované zákazníky z řad podnikatelů a firem. Registraci musí každý zájemce provést osobně na prodejně, kde bude službu využívat. „Zde získá své přístupové údaje do distribuční platformy M-objednávka, prostřednictvím které následně realizuje své nákupy,“ říká mluvčí Romana Nýdrle.

Při objednávce přes internet si pak zákazník vybere časové okno pro vyzvednutí nákupu na vybrané prodejně. Platit lze výhradně kartou, a to až při výdeji zboží.

Pro běžné spotřebitele nabízejí podobnou službu některé maloobchodní řetězce – například Tesco, Ikea, Jysk, Hornbach nebo Globus (ten zatím pouze u zličínského hypermarketu).

Fotogalerie: Nová nákupní centra

Obchodní centra v Česku rostou navzdory pandemii. Vybrali jsme projekty, které se během roku mají otevřít nebo začít stavět.

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+9
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Kde berou stravenky. Za nákup je teď utratíte snadněji

20. 12. 2020 | Renata Lichtenegerová | 15 komentářů

Kde berou stravenky. Za nákup je teď utratíte snadněji

Stravenky vydané před začátkem října je potřeba využít do konce letošního roku. Kvůli zavřeným restauracím a dalším koronavirovým omezením s nimi nejspíš častěji zamíříte do obchodů.... celý článek

Nová nákupní centra. Podívejte se, kde otevřou

7. 12. 2020 | Renata Lichtenegerová | 4 komentáře

Nová nákupní centra. Podívejte se, kde otevřou

Obchodní centra v Česku rostou navzdory pandemii. Do fotogalerie jsme vybrali projekty, které se během roku mají otevřít nebo začít stavět.

Pravda o slevách. Nové důkazy, jak e-shopy čarují s cenou

1. 12. 2020 | Jakub Balada | 11 komentářů

Pravda o slevách. Nové důkazy, jak e-shopy čarují s cenou

Díky Hlídači shopů si můžete ověřit, jaká je skutečná sleva a jestli ji obchodníci uměle nezvyšují. Podívejte se, co zjistil během letošního Black Friday.

Makro má výjimku ze zákazu prodeje, otevře 26. prosince

25. 11. 2019 | Petr Kučera

Makro má výjimku ze zákazu prodeje, otevře 26. prosince

Velkoobchody dostaly výjimku ze zákazu prodeje o vybraných svátcích. Novela zákona o prodejní době, kterou letos schválil Parlament, se poprvé projeví o Vánocích. Řetězec Makro už oznámil,... celý článek

Partners Financial Services