Primark oznámil, kde bude mít v Česku druhý obchod

jih | rubrika: Aktuality | 19. 2. 2020 | 2 komentáře

Irská oděvní značka Primark oznámila podpis nájemní smlouvy pro svůj druhý obchod v České republice. Míří do brněnského obchodního centra Olympia. Prodejna bude otevřena v roce 2022. Už na konci letošního roku Primark plánuje otevřít svůj první český obchod, a to v Praze v nové budově The Flow Building na křižovatce Václavského náměstí a Opletalovy ulice.

Pražský obchod Primark počítá s celkovou prodejní plochou přes 4700 metrů čtverečních na třech podlažích. V Brně prodejna na jednom patře pokryje 3600 metrů čtverečních. Řetězec v nich nabídne „nejnovější módní trendy pro ženy, muže i děti, včetně obuvi, módních doplňků, spodního prádla, ale také potřeb pro domácnost“.

Řežeme náklady!

Účty za telefon, elektřina, plyn. Neplatíte zbytečně moc? Poradíme, jak odlehčit rodinnému rozpočtu – porovnáme nabídky a vybereme tu nejlepší.

Od oznámení otevření první české prodejny Primark v Praze jsme plní očekávání hledali druhou lokaci, jež se stane součástí naší expanze v regionu. Brno, jakožto druhé největší město v Česku, nabízí skvělou příležitost, jak oslovit další zákazníky v České republice,“ říká Jose Luis Martinez de Larramendi, ředitel maloobchodu pro USA a střední a východní Evropu.

„Obchodní centrum v posledních měsících prošlo významnou modernizací a plánované otevření Primarku je dalším ze způsobů, jak uspokojujeme přání a potřeby našich zákazníků,“ říká Jan Pazour, manažer obchodního centra Olympia Brno.

Jedná se o jedno z největších regionálních obchodních center v České republice, které je umístěné u dálnice Praha-Brno na jižním okraji města s přímou spojkou do Prahy, Vídně a Bratislavy. V obchodním centru je více než 200 obchodů a také zábavní a volnočasové služby, jako je například kino, bowling, zimní kluziště či dětský koutek.

V létě loňského roku Primark otevřel ve slovinské Lublani svůj první obchod ve střední a východní Evropě. Společnost také oznámila plánované otevření dvou prodejen v Polsku a dalších na Slovensku.


Čtěte také:

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+47
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 2 komentářů

Oblíbená témata

nakupování, nákupy, primark

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

Zákazníci Penny Marketu si ode dneška mohou přímo na prodejnách řetězce zakoupit balíčky zboží s blížící se dobou spotřeby za poloviční cenu. Dosud to bylo možné jen přes mobilní aplikaci. celý článek

Která sleva je falešná? ČOI má jasno, říká šéf kontroly

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Která sleva je falešná? ČOI má jasno, říká šéf kontroly

Novela zákona o ochraně spotřebitele funguje krátce a s prodejci je třeba si stále vymezovat hranice, říká ke správnému uvádění slev Michael Maxa, ředitel kontroly České obchodní inspekce.... celý článek

Síť obchodů Hruška změní majitele, úřad souhlasí

17. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Síť obchodů Hruška změní majitele, úřad souhlasí

Společnost Hruška, která provozuje stejnojmenné maloobchodní prodejny především na Moravě, může změnit majitele. 

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek