Nakupování v Německu: Neodolatelná a pestrá nabídka

PR článek | rubrika: PR Článek | 22. 7. 2019
Německo je obchodním rájem. Pokud existuje něco, co si přejete, najdete to u našich západních sousedů. Ať už sháníte cenově výhodné úlovky, nebo jedete za tradičním či špičkovým zbožím.
Nakupování v Německu: Neodolatelná a pestrá nabídka

Příroda, památky, kulturní a sportovní vyžití. Tím ale výčet největších turistických lákadel Německa nekončí. Nákupní čtvrti jako Königsallee v Düsseldorfu či Kaufingerstraße v Mnichově jsou pro návštěvníky často stejně lákavé jako historicky ceněná místa.

V německých nákupních centrech, která bývají sama o sobě architektonickými skvosty, najdete poklady takřka na každém kroku. V mnoha městech se tak už jen samotná procházka centrem promění v nespoutané nákupní řádění. Trhy na náměstích největších měst nabízejí zajímavé regionální speciality. Zavítat můžete také do řady magických obchodů, které stojí mimo hlavní nákupní trasy. A najdete zde i obří centra, kde můžete nakupováním strávit dlouhé hodiny a pořád ještě nebudete mít prošlé všechny obchody. Každý si zde zkrátka přijde na své.

Outlety

Wertheimská vesnice (Wertheim Village) je v podstatě synonymem pro nakupování. Zakoupit zajímavé věci tam totiž můžete ve více jak 110 obchodech. Nachází se přitom pouhých 40 minut od Frankfurtu, na okraji vinic a historických měst. Značkové prodejní butiky se slevami až 60 procent ve srovnání s původními doporučenými cenami představují jedinečnou nabídku vyhledávaných německých a předních mezinárodních módních a specializovaných značek. Tento klidný, ale přesto luxusní areál je ideální jak pro cestovatele z města a výletníky z regionu, tak i pro mezinárodní turisty.

Metzingen

Pokud chcete navštívit outlet, ale přesto nakoupit především luxusní značky, tak i pak pro vás máme řešení. Jmenuje se Outletcity Metzingen. Nachází se jen 30 kilometrů od Stuttgartu. Na jednom místě naleznete více než 70 mezinárodních prémiových a luxusních značek, které nabízí zboží za trvale snížené ceny. Značky jako Armani, Hugo Boss, Jimmy Choo, Prada, Burberry, Tods nebo Missoni jsou vám k dispozici.

Nakupování ve městě

Nádherné historické centrum, živá pěší zóna a slavné nákupní čtvrti. Vychutnejte si jedinečnou atmosféru německých nákupních metropolí. Nakupování můžete jednoduše spojit s kulturním zážitkem a prohlídkou města.

Jedním z tradičních nákupních a historických měst je Bayreuth v Horních Frankách. V barokním centru města leží atraktivní pěší zóna s prostornými městskými náměstími, nespočetnými pouličními kavárnami a specializovanými obchody, ve kterých se můžete zastavit na dlouhé hodiny.

Vynechat byste neměli ani Norimberk, který se pyšní týdenními trhy i obchody s nejvyhledávanějšími módními značkami. Jedna z nejstarších a největších pěších zón v Evropě se táhne po historickém Starém Městě v Norimberku jako triáda módy, životního stylu a luxusu.

Pokud byste chtěli spojit návštěvu Wolfsburgu s nákupním výletem, je doporučena procházka po Porschestrasse. Centrální nákupní oblast města nenechává žádné přání nenaplněné a kromě malých butiků na vás čeká CityGalerie Wolfsburg s více než 100 obchody!

Drážďany

Mezinárodní značky, kreativní mladí designéři, vynikající řemesla: Drážďany se mohou pochlubit nejlepšími adresami pro módu, hodinky, šperky, obuv, technologie a interiér. Na vaši návštěvu se těší více než 400 podniků. Vychutnejte si umění a kulturu Drážďan spolu s relaxačními nákupními zážitky v okolí Zwingeru a Frauenkirche.

Jestli stále váháte, možná vás přesvědčí město na seznamu světového dědictví UNESCO. Zažijte fascinující Řezno a nechte se unést kouzlem tohoto neobvyklého města. Vydejte se na nákupní turné v centru světového dědictví UNESCO nebo navštivte jedno z nákupních center, která se nacházejí mimo historické centrum.

  • Přehled nejlepších nákupních možností v německých městech najdete zde, nebo si můžete podívat na přehlednou mapu jednotlivých míst spojených s nakupováním.

Foto: úvodní fotografie - Wolfsburg Designer Outlet, Metzingen - Thomas Wagner, Drážďany - Francesco Carovillano 

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

Obchodní řetězec Billa dnes představil novou mobilní aplikaci, přes kterou si mohou zákazníci nakoupit na e-shopu.

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

23. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

Jmenují se podobně jako známé značky – třeba Balando, Joot nebo Bonky. Tváří se jako zavedený e-shop, ale přitom jen zprostředkují doručení z Číny. Chlubí se falešným oceněním od zákazníků.... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

19. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Jídlo před koncem spotřeby za polovic. Řetězce rozšiřují výhodné balíčky

Zákazníci Penny Marketu si ode dneška mohou přímo na prodejnách řetězce zakoupit balíčky zboží s blížící se dobou spotřeby za poloviční cenu. Dosud to bylo možné jen přes mobilní aplikaci. celý článek

Partners Financial Services