RB modernizovala mobilní aplikaci, má loga obchodníků

jih | rubrika: Aktuality | 18. 9. 2019

Zpřehlednit historii plateb kartou má klientům Raiffeisenbank nová funkce v mobilní aplikaci banky. Ta nově zobrazuje loga obchodníků u transakcí, které jsou realizovány platební kartou. V detailu uživatelé kromě loga naleznou také mapu se zobrazeným místem, kde transakce proběhla.

Banka tuto funkci zavedla už v červenci do internetového bankovnictví, nyní ji tedy doplnila i do mobilní banky. Podobné funkce do svého přímého bankovnictví zařazují v poslední době i další banky. Namátkou jmenujme Air Bank nebo nové přímé bankovnictví George od České spořitelny.

Ukázka výpisů plateb kartou s logy obchodníků.

Ukázka výpisů plateb kartou s logy obchodníků. Zdroj: RB

Mobilní bankovnictví od Raiffeisenbank také nově umožňuje přidávat ke všem transakcím vlastní poznámky, podle kterých je pak mohou uživatelé vyhledávat.

Dalšími novinkami jsou například možnost libovolně si pojmenovat veškeré produkty, možnost realizovat platby mezi účty klienta bez nutnosti certifikace, nebo sdílení čísla účtu například přes WhatsApp, SMS či e-mail.

Aplikace umožňuje také třeba rozesplátkování již realizované transakce nad 2000 korun provedené kreditní kartou. Díky tomu klienti mohou větší nákupy splácet až 36 měsíců.

 

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

22. 3. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

Česká spořitelna, Komerční banka a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například... celý článek

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

Klientům Komerční banky se v elektronickém bankovnictví ukazoval chybný údaj o platbě kartou ze středy 13. března, případně byly platby bez popisu. 

Nová Partners Banka startuje. Má rodinný účet i atraktivní spoření

6. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 4 komentáře

Nová Partners Banka startuje. Má rodinný účet i atraktivní spoření

Zájemci mají na výběr ze tří balíčků. Účet si lze založit zatím jen přes poradce, od dubna také online přes aplikaci. Ve druhé polovině roku chce banka nabídnout i spotřebitelské úvěry... celý článek

Banky mají víc chránit klienty před podvody. Za první chybu odškodnění, chce EU

29. 2. 2024 | Olga Skalková | 2 komentáře

Banky mají víc chránit klienty před podvody. Za první chybu odškodnění, chce EU

Evropská unie chystá balíček zvaný PSD3/PSR. Má zlepšit ochranu a bezpečnost spotřebitelů. O novinkách, jejichž definitivní podoba teprve vzniká, mluví v rozhovoru europoslanec Ondřej... celý článek

Čtyři banky hlásí odstávku, o víkendu omezí platby

9. 2. 2024 | Petr Kučera

Čtyři banky hlásí odstávku, o víkendu omezí platby

Česká spořitelna v noci z pátku 9. února na sobotu 10. února dočasně odstaví systém George. V mobilu ani na webu nebude dostupný od páteční 23. hodiny do sobotní osmé hodiny ranní.