ČSOB mění letištní salonky, končí s Priority Pass

pk | rubrika: Aktuality | 24. 6. 2019

ČSOB k 30. červnu ukončí spolupráci se společností Priority Pass. Nahradí ji novým poskytovatelem letištních salonků. Od 1. července bude klientům na letištích nově k dispozici více než 1100 salónků společnosti Lounge Key. Banka to uvedla v oznámení klientům a na svém webu.

Lounge Key je podle banky jednodušší a levnější. „Už nebudete potřebovat žádnou další kartičku, nově se budete prokazovat jen svou platební kartou – debetní kartou MC World Elite (Karta dobré vůle), MC Business Premium, MC Business Gold nebo kreditní Premium Kartou MC World Elite,“ uvádí banka. Obsluha ale může přijmout jen karty, u nichž jsou povolené internetové platby.

Klientům zůstávají čtyři bezplatné vstupy ročně (jeden vstup na osobu). Případný poplatek za další vstup je 32 dolarů na osobu. Zájemci si můžou vytvořit účet na webu Lounge Key a získají seznam salónků i počet využitých návštěv. Využít lze i mobilní aplikaci.

Kromě toho můžou majitelé Premium karet ČSOB dál využít i neomezený počet volných vstupů do salonků Mastercard konkrétně v Praze, Bratislavě a Vídni.

Další novinky z ČSOB?

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Revoluce v placení se blíží, hlásí banka. Zacvakáte bez terminálu

5. 12. 2023 | Petr Kučera | 1 komentář

Revoluce v placení se blíží, hlásí banka. Zacvakáte bez terminálu

Nové řešení, které má podstatně rozšířit možnost bezhotovostního placení v Česku, přinese Air Bank pod značkou Cvak. Obchodníkům umožní přijímat platby i bez klasického platebního terminálu. celý článek

Hledáte starší platbu? Porovnali jsme, jak daleko vás banky pustí

6. 11. 2023 | Petr Kučera | 2 komentáře

Hledáte starší platbu? Porovnali jsme, jak daleko vás banky pustí

Můžete v roce 2023 snadno najít platbu z roku 2020? Délka takzvané transakční historie se u bank výrazně liší. Dobrou zprávou je, že v posledních letech se prodlužuje.

Číslo karty v mobilní aplikaci ukáže už sedm bank

23. 10. 2023 | Petr Kučera | 3 komentáře

Číslo karty v mobilní aplikaci ukáže už sedm bank

Kompletní údaje k platebním kartám už umí ukázat i mobilní aplikace Smart Banking od UniCredit Bank. Klienti si mohou nechat zobrazit celé číslo karty, datum expirace i její CVV/CVC... celý článek

Hello bank definitivně končí, klientům posílá výpovědi

26. 9. 2023 | Petr Kučera

Hello bank definitivně končí, klientům posílá výpovědi

Hello bank bude poskytovat platební účty a spotřebitelské úvěry už jenom do konce letošního listopadu. Vyplývá to z výpovědí, které od minulého týdne rozesílá klientům.

Mastercard má nového obchodního ředitele pro Česko

4. 9. 2023 | Petr Kučera

Mastercard má nového obchodního ředitele pro Česko

Novým obchodním ředitelem společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko byl k 1. září jmenován Tomáš Chumchal. Ve funkci bude mít zodpovědnost za prodejní strategii a řízení... celý článek

Partners Financial Services