Mezinárodní odborná konference Retail Banking 2003: Central Eastern Europe and the Balkans

Petra Postlova | 24. 7. 2003
Ve dnech 15. – 16. září se v Praze uskuteční třetí výroční konference s názvem "Retail Banking 2003, Central Eastern Europe and the Balkans". Jedná se o setkání nejúspešnějších bank ve střední a jihovýchodní Evropě.

Tuto konferenci organizuje společnost marcus evans, jež je vedoucí mezinárodní společností, která pořádá konference, summity a školení po celém světě. Kromě atraktivních témat napříč odvětvími se společnost v posledních letech zaměřuje také na bankovnictví a kapitálové trhy.

Na programu této konference jsou případové studie týkající se se zavádění strategií směřujících k posílení a zkvalitnění produktů a služeb drobného bankovnictví. Jde především o problematiku řízení vztahů se zákazníky, budování podvědomí značky, rozvoj GSM a internetového bankovnictví, kreditních karet, a produktů týkajících se malých a středních firem.

Konference pomůže místním, ale i zahraničním profesionálům v oboru rozšířovat jejich znalosti regionu, umožní diskusi, výměnu názorů a osobní setkání s potencionáními partnery, zákazníky a kolegy. Vzhledem k mezinárodnímu charakteru konference bude pracovním jazykem angličtina.

Svou účast a vystoupení v rámci konference již potvrdily například společnosti Raiffeisen Zentralbank, UniCredito Italiano, Banco Comercial Portugues, Československá obchodné banka, GE Capital Bank a Bank Austria Creditanstalt.

Pro další informace prosím kontaktujte:

Richard Hajduk
Telefon: +420 255 707 214
Email: richardh@marcusevans.cz  
Website: www.marcusevanscz.com/3rdRetailBanking2.htm

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+7
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

banky, Kapitálový trh

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Revoluce v placení se blíží, hlásí banka. Zacvakáte bez terminálu

5. 12. 2023 | Petr Kučera | 1 komentář

Revoluce v placení se blíží, hlásí banka. Zacvakáte bez terminálu

Nové řešení, které má podstatně rozšířit možnost bezhotovostního placení v Česku, přinese Air Bank pod značkou Cvak. Obchodníkům umožní přijímat platby i bez klasického platebního terminálu. celý článek

Hledáte starší platbu? Porovnali jsme, jak daleko vás banky pustí

6. 11. 2023 | Petr Kučera | 2 komentáře

Hledáte starší platbu? Porovnali jsme, jak daleko vás banky pustí

Můžete v roce 2023 snadno najít platbu z roku 2020? Délka takzvané transakční historie se u bank výrazně liší. Dobrou zprávou je, že v posledních letech se prodlužuje.

Číslo karty v mobilní aplikaci ukáže už sedm bank

23. 10. 2023 | Petr Kučera | 3 komentáře

Číslo karty v mobilní aplikaci ukáže už sedm bank

Kompletní údaje k platebním kartám už umí ukázat i mobilní aplikace Smart Banking od UniCredit Bank. Klienti si mohou nechat zobrazit celé číslo karty, datum expirace i její CVV/CVC... celý článek

Hello bank definitivně končí, klientům posílá výpovědi

26. 9. 2023 | Petr Kučera

Hello bank definitivně končí, klientům posílá výpovědi

Hello bank bude poskytovat platební účty a spotřebitelské úvěry už jenom do konce letošního listopadu. Vyplývá to z výpovědí, které od minulého týdne rozesílá klientům.

Mastercard má nového obchodního ředitele pro Česko

4. 9. 2023 | Petr Kučera

Mastercard má nového obchodního ředitele pro Česko

Novým obchodním ředitelem společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko byl k 1. září jmenován Tomáš Chumchal. Ve funkci bude mít zodpovědnost za prodejní strategii a řízení... celý článek

Partners Financial Services