Aviva: fondy Partners Universe v Aviva Vision

Datum: 8. 6. 2011
Aviva přichází s úpravou investiční složky investičního životného pojištění Aviva Vision.

Pojišťovna Aviva oznámila zásadní úpravu investiční složky svého investičního životního pojištění Aviva Vision. Díky spolupráci společností Aviva životní pojišťovna a Partners investiční společnost mají klienti Aviva Vision (také ale produktů LifeInvest a Talisman) možnost využívat ve své investiční složce také fondy Partners. V souvislosti s touto změnou dojde ke změně nastavení asistované správy podílového účtu.

Aviva změnila koncem května podkladová aktiva dvou svých programů investování. Program investování Dynamický+ nyní využívá Partners Universe 10 a program Agresivní multibrand má podkladová aktiva v podobě Partners Universe 13.

Další úprava potěší nejen nové klienty pojištění Aviva Vision, ale i ty stávající. V souvislosti se změnou podkladových aktiv dojde k úpravě nastavení asistované správy podílového účtu nových i stávajících pojistných smluv. Pojistné určené pro alokaci do skupiny III (tj. do aktiv s nejvyšším výnosovým potenciálem) bude alokováno do programu investování Agresivní multibrand, tj. do Partners Universe 13.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Partners Financial Services