Nový produkt finGOODu investory zaujal. 15,5 mil. Kč zafinancováno za týden!

PR článek | rubrika: FINEXPO | 25. 5. 2021
Investiční platforma FinGOOD představila skvělou investiční novinku a zažila svůj historicky nejúspěšnější týden. Během něj dokázala zaujmout 421 individuálních investorů. Co stojí za tímto úspěchem?
Nový produkt finGOODu investory zaujal. 15,5 mil. Kč zafinancováno za týden!

Zdroj: FinGOOD

Komerční spolupráce

Investoři na této investiční crowdfundingové platformě dlouhodobě slyší na nadstandardní zhodnocení, které je doplněno o silné zajištění a často i o lákavý bonus. To vše navíc teď finGOOD doplnil o nový produkt v podobě kontinuálního investování.

Kontinuální investování

Tato investiční novinka se ukázala jako trefa do černého! FinGOOD vyslyšel přání mnoha investorů a ve spolupráci se spolehlivým partnerem nabídl zajímavý, stabilní, dlouhodobý a zajištěný projekt, do kterého lze investovat kontinuálně a opakovaně. Investorům se tak otevřela možnost pravidelně investovat do developerského projektu společnosti Rybka Building.

V čem spočívá kouzlo kontinuální investice?

Odpověď je jednoduchá – ne každý se chce svému portfoliu věnovat tak intenzivně a zkoumat každou investiční příležitost a toho jsou si vědomi i ve finGOODu. Kontinuální investice umožní investorům rozložit svou investici v čase a investovat průběžně (každý měsíc) do prověřeného a spolehlivého partnera. Dohromady je připraveno 7 tranší v celkové hodnotě 50 milionů korun s přímo exkluzivními parametry. Doba splatnosti se pohybuje od 6 do 12 měsíců v závislosti na konkrétní tranši. Největším lákadlem tohoto projektu je nadstandardní 8% zhodnocení a silné zajištění.

„Výběru vhodného projektu jsme věnovali opravdu velké množství času. Chtěli jsme investorům nabídnout projekt, který je smysluplný, zajímavý a dobře zajištěný,“ vysvětluje Vít Endler, ředitel platformy finGOOD.

Není tak velkým překvapením, že první tranše ve výši 10 milionů korun zaujala 249 individuálních investorů a odfinancovala se během neuvěřitelných 3 dnů!

Druhá tranše se už nyní připravuje. K jejímu spuštění dojde 16. června a finGOOD bude vybírat 7 milionů se splatností 11 měsíců. Výnos přitom zůstane nadstandardních 8 % ročně.

Zelená energie a lákavý bonus pro investory

Kontinuální investice ovšem nebyla jediným úspěchem minulého týdne. Ke kladům

investičního crowdfundingu totiž patří jeho multioborovost. Investoři si tak mohli vybrat mezi zmiňovaným developerským projektem nebo projektem od společnosti Benekov Esco.  

Ta se zabývá „zelenou energií“ a vývojem revoluční novinky v podobě komunitní energetiky. Pro investory si navíc připravila lákavý bonus v podobě slevy 20 tisíc korun na instalaci fotovoltaických panelů v rámci programu Nová zelená úsporám.

Celkově tak tento inovativní a ekologický projekt oslovil 172 investorů, kteří do něj investovali 5,5 milionu korun, a to opět v rekordních 20 hodinách.

Ukazuje se tak stále více, že investiční crowdfunding nabírá na obrátkách a přitahuje rostoucí množství individuálních investorů, kteří ho berou jeden ze smysluplných způsobů diverzifikace svého portfolia. Na finGOOD už si jich našlo cestu přes 2800.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Bitcoin koupíte i u Tipsportu. Musk ale věří dogecoinu. Týden v kryptu

16. 3. 2024 | Tomáš Krause | 2 komentáře

Bitcoin koupíte i u Tipsportu. Musk ale věří dogecoinu. Týden v kryptu

Bitcoin má větší kapitalizaci než stříbro, Craig Wright není Satoshi, bitcoin koupíte nově i v sázkovce, ethereum má za sebou další upgrade a novou Teslu prý můžete zaplatit dogecoiny.... celý článek

Kofola bude vařit pivo. Koupi pivovarů schválily úřady

11. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Kofola bude vařit pivo. Koupi pivovarů schválily úřady

Společnost Kofola ČeskoSlovensko dokončila nákup většinového podílu ve společnosti Pivovary CZ Group, pod kterou spadají značky Holba, Zubr a Litovel. Stalo se to krátce po té, co akvizici... celý článek

Petr Stuchlík o korporátních dluhopisech: Abyste se poučili, musíte se spálit

11. 3. 2024 | Martin Vlnas | 1 komentář

Petr Stuchlík o korporátních dluhopisech: Abyste se poučili, musíte se spálit

Postavil finanční portál. Spoluzaložil, řídil a víc než za miliardu prodal finančněporadenskou společnost Fincentrum. Rozjel Corrency, systém pro oživení lokálních ekonomik. A taky... celý článek

Nejasnosti u DIPu. Pozor na daňové potvrzení a přesuny peněz

11. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Nejasnosti u DIPu. Pozor na daňové potvrzení a přesuny peněz

Poskytovatelé dlouhodobého investičního produktu nemají povinnost oddělovat příspěvky zaměstnance a zaměstnavatele. To může přinést komplikace při ročním potvrzení pro daňové účely.... celý článek

Bitcoin je nejdražší v historii. Kupuje ho zase i Tesla? Týden v kryptu

9. 3. 2024 | Tomáš Krause

Bitcoin je nejdražší v historii. Kupuje ho zase i Tesla? Týden v kryptu

Bitcoin překonal vrchol z roku 2021, Arizona ho chce do penzijních fondů, Tesla ho prý znovu nakupuje, zákazníkům ho nejspíš nabídnou maďarské banky. Rekordy ale překonával i stablecoin... celý článek

Partners Financial Services