UNIQA: Ještě jednou mimořádná možnost investice. Jednorázový vklad se zhodnocením 17,47 procenta za 56 měsíců

Datum: 20. 9. 2011
UNIQA přichází po velkém úspěchu předchozí tranše ještě jednou s limitovanou nabídkou pro klienty, kteří hledají na trhu možnost vysokého zhodnocení svých volných finančních prostředků s garantovaným výnosem.

V období 10.–30. října 2011 si mohou zájemci sjednat jednorázové životní pojištění GARANT FIX s mimořádně výhodným zhodnocením rezerv 4,08 procenta. Během pevné smluvní doby 56 měsíců tak čeká na klienta zaručené efektivní celkové zhodnocení 17,47 procenta, tedy 3,51 procenta ročně.

Minimální investovanou částkou může být už 25 000 korun. Svým úročením produkt GARANT FIX převyšuje zhodnocení poskytované aktuálně bankami na termínovaných depozitech. Nabídka potrvá jen do vyčerpání této tranše. Předešlá tranše v červenci 2011 byla vyčerpána během necelých dvou týdnů.

Kromě tohoto zhodnocení poskytuje UNIQA pojišťovna pojistnou ochranu pro případ úrazu s trvalými následky ve výši předpokládaného plnění při dožití s pojistnou částkou až 2 miliony korun.

Vzhledem k omezenému rozsahu a krátkému upisovacímu období umožňuje UNIQA pojišťovna klientům zarezervovat si v předstihu na svých webových stránkách zájem o toto pojištění. Klient, který provede tuto předběžnou rezervaci v období 20. září až 8. října 2011, má právo ji přednostně využít ve sjednávacím období 10.–30. října 2011. Následně budou uspokojovány poptávky ostatních klientů, kteří projeví zájem na webu později nebo přímo u poradců UNIQA pojišťovny a jejích vybraných smluvních partnerů, a to až do vyčerpání celé tranše.

Více o akční nabídce na webu UNIQA pojišťovny zde.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Partners Financial Services