Komentář Jakuba Grosmana k hodnocení webů leasingových společností

Simona Ely Plischke | 19. 12. 2003
Jakub Grosman, product manager, ARBOmedia.netJakub Grosman, product manager, ARBOmedia.net
Přečtěte si více o porotci

Jako důležitá mi přišla dobře hledatelná odpověď na položenou otázku v praktickém testu, týkající se situace nabourání auta. V praktickém testu jsem však bohužel nebyl příliš úspěšný. Musím ale konstatovat, že designové zpracování stránek leasing. společností mi přišlo ve většině případů překvapivě na vysoké kvalitní úrovni, obsah informací patří však k relativně strohým.

CAC Leasing
Známky (uživatelské prostředí, informační hodnota, praktický test): 3; 3; 4
Uživatelské prostředí na mě působí studeným, ne příliš vstřícným dojmem. Také požadované informace, které mě zajímaly, jsem nenašel. Stránky ve srovnání se stránkami ostatních leasingovek se u mě umístily na posledním místě.

CCB-Leasing
Známky: 1; 2; 2
Stránky poskytují čtenářům také doplňující informace, nejedná se pouze o výčet produktů, ale přinášejí jim přidanou hodnotu. Designové zpracování a praktický test ji však vynesl na první místo.

ČSOB Leasing
Známky: 1; 3; 4
Firemní "layout" na mě působí příjemným dojmem, i když stejně jako u většiny leasingovek stránky nabízejí jen základní info.

GE Capital Leasing
Známky: 2; 3; 2
Web mě navedl na stránky GE Capital Bank a nemohl jsem se dostat zpět :) stránky poskytují širší spektrum potřebných informací, ale řekl bych trochu schované.

Leasing České spořitelny
Známky: 3; 3; 3
Úvodní strana nijak nepřekvapí, ani nezaujme. Čtenář se dále musí "prodírat" záložkami a sám si vyhledat, co ho zajímá. Stránky mu to nijak neulehčují.

ŠkoFIN
Známky: 2; 2; 2
Stránky nabízejí poněkud širší spektrum informací a čtenáře na ně navedou již z HP. Stránky se umístili na místě druhém.

VB Leasing
Známky: 2; 2; 4
Designově jsou stránky vydařené. Pokud čtenář nenajde odpověď na svůj dotaz na stránkách, může z HP přímo využít virtuálního poradce. U mě se dělil o 3-4 místo s GEleasing.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Poslední volba: leasing v hermelínu

19. 12. 2003 | Simona Ely Plischke

Poslední volba: leasing v hermelínu

Soutěž Best Web 2003 je u konce. Od 30. 9., kdy odstartovala, jsme rozdali 11 diplomů v pěti kategoriích. Vítěze té poslední, hodnocení webů leasingových společností, vyhlašujeme nyní.... celý článek

Partners Financial Services