Raiffeisenbank

Ján Rusnák | 11. 11. 2003
Vazeny pane Rusnaku,

dekujeme za Vas e-mail. Ze skaly produktu, ktere nabizime soukromym osobam, si Vam dovolujeme nabidnout produktovy balicek Kompletkonto, ktery v sobe obsahuje bezny ucet, platebni kartu, sluzby primeho bankovnictvi a dalsi dle varianty balicku. Blizsi informace naleznete v priloze, stejne jako aktualni sazebnik.
K zalozeni Kompletkonta je potreba navstivit kteroukoliv pobocku Raiffeisenbank a s sebou mit obcansky prukaz a povinny minimalni vklad (viz sazebnik a opet jeho vyse zavisi na variante balicku).
Co se tyka poplatku, zrizeni balicku je zdarma, za vedeni balicku zaplatite mesicne 45 Kc, 80 Kc nebo 125 Kc (podle varianty), zrizeni trvaleho prikazu, inkasniho prikazu a SIPO je zdarma, platby trvalym prikazem a platby SIPO 5 Kc za polozku; jednorazove prevodni prikazy do jine banky v CR zadane prostrednictvim internetoveho bankovnictvi 3 Kc, prostrednictvim telefonniho bankovnictvi 4 Kc a papirove na pobocce 20 Kc za polozku. Za vybery z bankomatu Raiffeisenbank zaplatite 4 Kc za polozku za prvni dva vybery zuctovane v kalendarnim mesici a 9 Kc za polozku za dalsi vybery; za vybery z bankomatu jine banky potom 15 Kc, resp. 25 Kc za polozku - podrobnosti k sazbam a poplatkum viz prilozeny sazebnik.
Informace o produktech a sluzbach banky naleznete take na internetovych strankach www.rb.cz nebo se muzete obratit na nepretrzitou bezplatnou informacni linku 800 900 900.
S pranim prijemneho dne
Vase Raiffeisenbank

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-9
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

balíčky, banky, poplatky, SIPO, zřízení

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Ach, ty vstřícné banky...

11. 11. 2003 | Ján Rusnák

Ach, ty vstřícné banky...

Máte jednoduchý požadavek na banky a chcete s nimi komunikovat pomocí emailu? Tak se na to pořádně připravte. Uvolněte si kapacitu emailové schránky, přichystejte tuny papíru a zlepšete... celý článek

Partners Financial Services