Snížení nákladů a úspora času s PROFIKONTEM od Raiffeisenbank

Alena Urubková | 25. 3. 2002
Díky zajímavé a výhodné kombinaci několika finančních produktů a služeb v balíčku PROFIKONTO mohou menší a střední podniky a podnikatelé získat u Raiffeisenbank a. s. výhodnou nabídku pokrývající komplexně jejich potřeby. Zajímavé cenové zvýhodnění některých služeb a produktů samotné Raiffeisenbank je doplněno o slevy na pojišťovací a leasingové produkty partnerských společností v rámci finanční skupiny Raiffeisen.
Co se konkrétně pod názvem PROFIKONTO skrývá?

PROFIKONTO je vlastně běžný korunový účet s řadou nadstandardních prvků, který je určený pro menší a střední podniky a podnikatele. Ve chvíli, kdy se rozhodnete pro PROFIKONTO, Vám stačí navštívit některou z více než třiceti poboček naší banky po celé ČR a uzavřít zde smlouvu. Pouze touto jednou návštěvou banky a podpisem jediné smlouvy získáte nejen běžný účet s výhodnějším úročením zůstatku nad 1 milion Kč, ale zdarma k němu můžete využívat rovněž služby internetového nebo telefonního bankovnictví a zvýhodněné služby partnerských společností skupiny Raiffeisen. K účtu Vám bude navíc automaticky zdarma vydána mezinárodní platební karta VISA Electron.

Kolik stojí vedení účtu PROFIKONTO oproti klasickému běžnému účtu?

S balíčkem služeb a produktů PROFIKONTO a při využití internetového a telefonního bankovnictví Vás měsíční poplatky vyjdou na pouhých 120 Kč. Na poplatcích tak ušetříte až dvě třetiny toho, co byste zaplatili za využívání nabízených služeb balíčku jednotlivě. Navíc všechny operace, které budete v jeho rámci provádět přes internet nebo telefon, jsou mnohem levnější než klasický způsob osobní návštěvy banky. Například při zadání platebního příkazu prostřednictvím internetového bankovnictví ušetříte 7 Kč za jeden příkaz.

Co všechno je možné v bance přes internet a telefon zařídit?

Internetové bankovnictví (Webkonto) je rychlý, pohodlný a vysoce bezpečný způsob „návštěvy“ banky s možností přístupu k účtu po celých 24 hodin denně 365 dní v roce. Díky němu můžete kdykoli a odkudkoli sledovat aktuální finanční pohyby na svém kontě, posílat peníze nebo naopak zjistit, kdo vám již zaplatil, zadávat trvalé příkazy, zřizovat termínované vklady a realizovat mnoho dalších operací. Podobné operace můžete provádět i prostřednictvím bankovnictví po telefonu (Callkonta), bezplatné telefonní linky 0800 900 900. Zde je nepřetržitě každý den po celý rok připraven tým telefonních bankéřů, kteří Vám zodpoví nejen dotazy všeobecného charakteru týkající se banky samotné, ale provedou i požadované operace na Vašem účtu. K bezplatnému telefonnímu spojení lze využít jak běžnou pevnou telefonní linku, tak venkovní telefonní přístroj nebo mobilní telefon.

Neméně zajímavá je i doplňková služba GSM bankovnictví (Mobilkonto) v síti Eurotel, která je poskytována k balíčku PROFIKONTO za velmi výhodný měsíční poplatek ve výši 20 Kč.

Využívání výše uvedených alternativních kanálů v komunikaci s bankou lze velmi výhodně kombinovat. V případech, kdy nemáte právě přístup k počítači a potřebujete zkontrolovat nebo ověřit stav Vašeho konta či převést finanční prostředky z Vašeho účtu na jiný, můžete tyto operace provést pomocí bankovnictví po telefonu (Callkonta) nebo GSM bankovnictví (Mobilkonta), a později si v klidu své kanceláře a ze svého počítače pomocí internetového bankovnictví (Webkonta) provedené operace podrobně ověřit.

Jak můžete prostřednictvím Raiffeisenbank vyřešit finanční potřeby Vaší firmy?

Raiffeisenbank nabízí několik různých typů úvěrů rozlišených nejen podle účelu a typu čerpání, ale i podle doby, po kterou lze úvěr splácet. Podle Vašich individuálních potřeb můžete využít některý z těchto úvěrových nástrojů:

Kontokorentní úvěr – tento typ úvěru je vhodný především na profinancování Vašich pohledávek, provozního kapitálu, zásob atd. Klienti PROFIKONTA mohou již po šesti měsících od založení účtu požádat zjednodušeným způsobem o poskytnutí nezajištěného úvěru až do výše 100 000,- Kč. Standardním způsobem můžete požádat o poskytnutí tohoto úvěru okamžitě po založení účtu.

Úvěr na investice - jednorázově nebo postupně můžete s tímto úvěrem pořídit nové zařízení pro Vaši firmu a navíc lze splátky rozložit až na dobu 5 let.

Úvěr na provozní a investiční potřeby je kombinací dvou předchozích nabízených úvěrových produktů. Část úvěru je určená na profinancování potřeb v investiční oblasti. Druhá část je určená na profinancování potřeb provozních.

Další výhody lze také získat prostřednictvím partnerských společností Raiffeisenbank.

Raiffeisenbank je součástí celosvětové finanční skupiny Raiffeisen. Dvě z našich partnerských společností na českém trhu nabízejí našim klientům, kteří si pořídí PROFIKONTO, služby v oblasti pojišťovnictví a leasingu za výhodnějších podmínek. U pojišťovny UNIQA si můžete pojistit movitý majetek s 5% slevou z ročního pojistného. Pokud uvažujete o leasingu dopravní techniky, strojů, zařízení nebo nemovitostí, společnost Raiffeisen-Leasing Vám nabízí možnost získání 50% slevy ze vstupního leasingového poplatku a výhodnější leasingový koeficient.

Další informace na www.rb.cz/profikonto

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

20. 4. 2024 | Tomáš Krause

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

Halving bitcoinu máme za sebou, Hongkong schválil ETFka a naše vláda pravidla krypta. Ethereum diskutuje o snížení odměn a Cardano se bratříčkuje s Huawei. Je tu další Týden v kryptu. celý článek

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 5 komentářů

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

16. 4. 2024 | PR text

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

V letošním roce dostanou těžaři za každý nalezený blok méně bitcoinů. Největší americká banka J.P. Morgan vidí v tomto odvětví riziko, ale zároveň rozpoznává potenciál ve snížení ceny... celý článek

Dražší ropa i zlato? Panika kvůli Íránu se nekoná

15. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Dražší ropa i zlato? Panika kvůli Íránu se nekoná

Přestože byl víkendový útok Íránu na Izrael podle řady expertů bezprecedentním krokem, světové trhy ho podle všeho zatím ustály.

Partners Financial Services