CLICKBOX, první skutečně univerzální schránka

Alena Urubková | 17. 9. 2001

Pokud zásadně a rádi využíváte pouze to nejnovější, co mohou komunikační prostředky nabídnout, určitě vám neušly unikátní možnosti služby Paegas Click.

Jedinečné spojení internetu a mobilního telefonu.

Paegas Click využívá to nejlepší z možností obou nejprogresivnějších komunikačních kanálů. Díky této službě si například můžete měnit nastavení služeb Paegas ze svého počítače, surfovat po internetu v mobilním telefonu a využívat další, většinou, unikátní služby, některé z mobilu, jiné z internetu. Jednou ze služeb, které propojují všechny kanály, je univerzální schránka - ClickBox.

Hlasové zprávy, e-mail a fax v jedné schránce.

ClickBox je v podstatě e-mailová schránka, ve které se ukládají hlasové, e-mailové a faxové zprávy jako datové soubory. Svou hlasovou schránku si můžete vybírat z mobilního telefonu nebo z počítače. Se zprávami uloženými ve schránce můžete dále pracovat jako s počítačovými soubory - přehrát, prohlédnout, upravovat, smazat, přeposílat na jiné adresy nebo čísla apod.

Jak se ke svým zprávám dostanete?

ClickBox je univerzální schránka. To platí nejen pro zprávy, které přijímá, ale také pro způsoby, jak se k nim dostanete - mobil, internet nebo w@p. Jako každá e-mailová schránka je samozřejmě přístupná po internetu. Po přihlášení na stránce www.click.cz klikněte na tlačítko ClickBox a vstoupíte do schránky. ClickBox na internetu umožňuje mimo jiné použít filtry pro příchozí e-maily, nastavit si automatickou odpověď, řeposílat hlasové zprávy na jiná telefonní čísla, přehrát, upravovat, smazat atd.Pokud zrovna nesedíte u počítače, prostě použijte mobilní telefon. Zavolejte 3322. Po spojení vás automatický průvodce bude navigovat podle čísel, jako v normální hlasové schránce. S mobilem, který podporuje w@p služby, se do schránky můžete dostat také přes ClickW@P.

Hlasové ovládání a čtení textu

Při volání do schránky můžete využít dvě nové, revoluční funkce. Díky hlasovému vládání můžete schránku používat s hands-free sadou. Prostě zapnete hlasové ovládání a pak už se pomocí jednoduchých a snadno zapamatovatelných povelů ("e-maily", "další", "přečíst" apod.) pohybujete ve schránce a spouštíte její funkce. ClickBox Vás však bude nejen poslouchat na slovo - dokáže také přečíst text e-mailové zprávy. Pro čtení textu můžete volit českou nebo anglickou výslovnost.

Zprávy si vás najdou samy.

Ve chvíli přijetí vyšle schránka krátkou textovou zprávu (SMS) na váš mobilní telefon. Z ní se dozvíte nejen o vlastním přijetí zprávy, ale také o jejím druhu.

Pro více informací klikněte zde.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

Valná hromada Moneta Money Bank, které se zúčastnili držitelé 74,59 procenta akcií, dnes schválila rozdělení čistého zisku za rok 2023. Z částky 5,4 miliardy korun akcionářům vyplatí... celý článek

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

20. 4. 2024 | Tomáš Krause

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

Halving bitcoinu máme za sebou, Hongkong schválil ETFka a naše vláda pravidla krypta. Ethereum diskutuje o snížení odměn a Cardano se bratříčkuje s Huawei. Je tu další Týden v kryptu. celý článek

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 7 komentářů

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

16. 4. 2024 | PR text

Těžba bitcoinu po halvingu: Vyplatí se to ještě?

V letošním roce dostanou těžaři za každý nalezený blok méně bitcoinů. Největší americká banka J.P. Morgan vidí v tomto odvětví riziko, ale zároveň rozpoznává potenciál ve snížení ceny... celý článek

Partners Financial Services