Trinity vylepšila internetbanking. Chystá karty a aplikaci

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 19. 6. 2020 | 3 komentáře
Trinity vylepšila internetbanking. Chystá karty a aplikaci
Pobočka na pražském Senovážném náměstí.
Zdroj: Trinity Bank

Trinity Bank dnes spouští novou podobu svého internetového bankovnictví. Přístup k ní budou mít hned všichni uživatelé.

„Hlavním cílem úprav byla nová vizuální podoba, zjednodušení ovládání a uspořádání jednotlivých položek do přehledného seznamu. Pro vás to znamená zlepšení a zrychlení zadávání plateb, procházení historie transakcí, nastavování detailů v osobním profilu a používání dalších funkcí,“ píše banka klientům.

Z podrobnějších informací vyplývá, že jde především o designová vylepšení (větší písmo, větší rozestupy mezi řádky, přehlednější formuláře nebo historie transakcí). Nemění se třeba ani způsob přihlašování: V prvním kroku se stejně jako doteď zadává uživatelské jméno plus den a měsíc narození, ve druhém pak stálé heslo a jednorázový ověřovací kód z SMS.

Už letos v dubnu zjednodušila Trinity Bank potvrzování některých plateb. Převody mezi svými účty v rámci banky už klient nemusí autorizovat pomocí SMS kódu. U plateb na cizí účet (do jiné banky) není taková autorizace potřeba až u pěti po sobě jdoucích plateb do ekvivalentu 30 eur. Do internetového bankovnictví v dubnu přibyla i možnost nastavení důvěryhodných příjemců, platby na takto označené účty není nutné opětovně autorizovat ani při vyšších částkách.

Nová podoba internetového bankovnictví. Úvodní obrazovka se základním přehledem. Klikněte pro zvětšení. Zdroj: Trinity Bank

Trinity, která funguje jako banka od začátku loňského roku (po přeměně z družstevní záložny Moravský peněžní ústav), letos plánuje rozšířit nabídku o platební karty. „Bude se jednat o značku Mastercard,“ upřesňuje mluvčí Eva Čerešňáková.

Banka zatím nemá mobilní aplikaci, podle mluvčí ji nabídne pravděpodobně v příštím roce. „Pro naše klienty je velmi důležité internetové bankovnictví. Vzhledem k tomu, že jsme pro ně především "spořicí banka", je jejich zájem o mobilní aplikaci poměrně malý,“ vysvětluje Čerešňáková.

Trinity Bank se specializuje na privátní a korporátní bankovnictví, u fyzických osob se zaměřuje především na vkladové a spořicí produkty. Nejmladší česká banka má přes 24 tisíc klientů, bilanční suma překonala 21 miliard korun.

Nová podoba transakční historie. Klikněte pro zvětšení. Zdroj: Trinity Bank

Nová podoba příkazu k úhradě. Klikněte pro zvětšení. Zdroj: Trinity Bank


A tohle už jste četli?

Zdroj: Shutterstock

Už nás sledujete? 

Přidejte si Peníze.cz na Twitter nebo Facebook a dozvíte se včas další aktuality a praktické rady! 

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+8
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 3 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

Raiffeisenbank od 20. dubna změní pro většinu klientů způsob přihlašování do internetového bankovnictví. Cílem je vyšší zabezpečení přístupu k účtu.

UniCredit rozšiřuje Bank ID. Prokážete se i firmám

10. 4. 2024 | Petr Kučera

UniCredit rozšiřuje Bank ID. Prokážete se i firmám

Klienti UniCredit Bank mohou nově využívat bankovní identitu také pro online ověření vůči soukromým společnostem – například pojišťovnám, telefonním operátorům a dalším.

Fio překvapila klienty, platby kartou zaúčtovala dvakrát

8. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Fio překvapila klienty, platby kartou zaúčtovala dvakrát

Fio banka hlásí komplikace s duplicitním zaúčtováním některých transakcí provedených kartami Visa. „O potížích víme a situaci se společností Visa intenzivně řešíme,“ ujišťuje banka... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

22. 3. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

Česká spořitelna, Komerční banka a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například... celý článek

Partners Financial Services