Wüstenrot snižuje úrokové sazby hypotečních úvěrů, nabízí Hypotéku za minimum a Hypotéku zdarma

Datum: 31. 1. 2012
Wüstenrot snižuje úrokové sazby hypotečních úvěrů, nabízí Hypotéku za minimum a Hypotéku zdarma. U úvěrů pro právnické osoby snižuje úrokové sazby o 0,4 procentního bodu.

Wüstenrot snižuje od 1. února 2012 úrokové sazby hypotečních úvěrů na bydlení a refinancování pro fyzické osoby až o 0,37 p. b. Nově nabízí Hypotéku za minimum a prodlužuje vyřízení hypotéky zdarma nebo za jednotný snížený poplatek. O 0,4 procentního bodu klesají také úrokové sazby úvěrů pro právnické osoby.

Snížení úrokových sazeb hypoték na bydlení a refinancování je výrazné. U hypotéky Refin činí až 0,37 % procentního bodu. S tříletou fixací úrokové sazby lze tuto hypotéku získat již za 3,39 % p. a. U Hypotéky Wüstenrot na vlastní bydlení činí nejnižší sazba 3,49 % ročně.

O 0,32 p. b. snížila banka úrokovou sazbu u Hypotéky bez příjmů, která je určena pro klienty, kteří žádají o hypotéku na bydlení, ale nemohou standardním způsobem doložit příjmy.

V rámci akce Hypotéka za minimum poskytne banka hypotéku na vlastní bydlení a na refinancování do výše 70 % LTV za minimální úrokovou sazbu při splnění standardních podmínek platných pro sazbu garantovanou.

Wüstenrot také prodlužuje svoji nabídku „Hypotéka zdarma nebo za 2 999 Kč“, protože, jak uvádí generální ředitel Wüstenrot hypoteční banky Pavel Vaněk: „Cenu úvěru neurčuje pouze úroková sazba, ale klienti velmi zvažují i výši poplatku za jeho zpracování. Proto jsme se rozhodli dál pokračovat v této akci. Zdarma vyřizujeme hypotéky na vlastní bydlení do 85 % hodnoty nemovitosti a s fixací úrokové sazby na pět let. U hypoték s dvouletou a tříletou sazbou je poplatek snížen na jednotných 2 999 Kč.

Jednotný poplatek 2999 korun zaplatí klient také za vyřízení Hypotéky na domácnost, neúčelové Hypotéky na cokoliv a Hypotéky na pronájem. Trvale zdarma je vyřizována Hypotéka Refin.

Úvěry pro právnické osoby zlevnily o 0,4 procentního bodu

Wüstenrot rovněž snižuje úrokové sazby pro právnické osoby, a to minimální sazbu hypotéky HypoRevit na 4,19 % p. a. a úvěru TopRevit na 4,29 % p.a. U překlenovacího úvěru Revit snížil úrok na 4,5 % ročně.

Přehled aktuálně platných úrokových sazeb je uveřejněn na www.wustenrot.cz

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Partners Financial Services