Světová esa tradingu dorazí v pátek do Prahy

PR článek | rubrika: FINEXPO | 26. 10. 2015
V pátek 30. října se v Praze uskuteční další ročník akce Prague Live Trading. Zájemcům o obchodování na burze nabídne bohatý program plný velkých jmen.
Světová esa tradingu dorazí v pátek do Prahy

Komerční spolupráce

Na Prague Live Trading 2015 vás letos čeká pečlivě vybraná směsice know-how, ať už se jedná o informace z oblasti vytváření vhodného zázemí pro tradery (přijede zástupce burzy LMAX, první MTF na Forex) nebo Roba Hoffmana (mistra mezi tradingovými mentory v USA, se schopností vytvořit ze začátečníka profesionála) a Paola Belvederesiho (správce fondu, portfolio manažera a dlouholetého institucionálního tradera). Konfrontaci přístupu těchto dvou profesionálů z odlišných sfér finančního trhu doplní Davide Biocchi (soukromý tradingový matador s téměř dvaceti lety zkušeností na italském trhu) a Tomáš Kadeřávek (tuzemský FX trader). Pokud jste začátečníkem, tak vám tato různorodost v přístupu k analýzám finančních trhů přinese široké povědomí o tom, jak trhy fungují a jakým směrem se v jejich studiu vydat. Ti zkušenější získají potřebné informace, někdy půjde o detaily, které mohou v konečném součtu rozhodnout o tom, zda skončíte v zisku nebo ztrátě.

Rob Hoffman

Rob Hoffman

Rob Hoffman

Rob Hoffman přijede krátce po svém vítězství na Traders Expo v Las Vegas předvést do Prahy, jakým způsobem dosáhl tohoto úspěchu, který jej řadí na 1. místo na světě v oblasti tradingových soutěží. Na dvouhodinovém workshopu představí právě taková obchodní nastavení, která na soutěžích používá. Žádná teorie, jen konkrétní setupy!

Expert na intradenní obchodování a obchodní strategie. Rob je rozhodně jeden z nejslavnějších traderů světa a jeho know-how se dostává doslova mezi statisíce lidí. Jeho společnost Become a Better Trader (Staň se lepším obchodníkem) slaví úspěchy v USA, Evropě, ale i v Japonsku, Saúdské Arábii, Singapuru, nebo třeba v Šanghaji.

Paolo Belvederesi

Paolo Belvederesi

Paolo Belvederesi

Co do objemu obchodů na trhu bude Paolo rozhodně největším traderem na pódiu. Působí jako CEO fondu a jeho klienti jsou banky, finanční instituce, ale také drobní obchodníci, kterým dává tradingové a investiční tipy v reálném čase.

Pro návštěvníky Prague Live Trading 2015 si připravil něco skutečně revolučního: Jak své pozice na FX zajišťovat pomocí akciových indexů. Tento „spread trading“ je jeho oblíbenou technikou, a to především proto, že zbavuje jeho trading či investování systematického a sektorového rizika.

Navíc v reálném čase ukáže Bloomberg platformu a metodiku, jak využívat informace, které z terminálu získává v reálném čase.

Toto a mnohem více se dozvíte na PLT 2015 konaném v pátek 30. října 2015 v Praze.

Kromě neocenitelných informací v podobě přednášek a workshopů se můžete těšit na příjemnou atmosféru 5* hotelu Jalta na Václavském náměstí a bohatý raut.

Více informací se dozvíte na stránkách: www.PragueLiveTrading.com


Na tradingovou událost roku – Prague Live Trading 2015 – vás zve Directa.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

ČNB varuje před „investicemi“ se značkou Areass

1. 9. 2023 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

ČNB varuje před „investicemi“ se značkou Areass

Česká národní banka upozorňuje veřejnost, že subjekt vystupující pod názvem Areass či Areass Group nemá žádné povolení k poskytování investičních služeb ani nedisponuje žádným jiným... celý článek

Věřitelé zázračného investora, hlaste se. Kde jsou miliardy z WCA?

17. 2. 2023 | Veronika Hejná | 3 komentáře

Věřitelé zázračného investora, hlaste se. Kde jsou miliardy z WCA?

Firma WCA International, která slibovala zázračné zhodnocení, míří k úpadku. Od investorů vybrala miliardy, na účtech má jen sto tisíc. Věřitelé můžou přihlašovat své pohledávky.

Kde přišel dolar ke svému $, kolik váží libra a další pravdy o měnách

3. 9. 2022 | Gabriel Pleska | 4 komentáře

Kde přišel dolar ke svému $, kolik váží libra a další pravdy o měnách

S penězi může být zábava, dokonce i když je nemáte. Stačí se mrknout do jejich historie. Dnes si vysvětlíme třeba to, jestli jsou dolary opravdu z Česka. Nebo proč je čínský jüan kulatý,... celý článek

Zázrační roboti? Kubíčkova WSM byla letadlo, potvrdil soud

9. 6. 2022 | redakce Peníze.CZ | 3 komentáře

Zázrační roboti? Kubíčkova WSM byla letadlo, potvrdil soud

Na osm let do vězení má jít podnikatel Jiří Kubíček, který podle Městského soudu v Praze způsobil škodu dvě a čtvrt miliardy korun. O zatím nepravomocném rozsudku informovala agentura... celý článek

ČNB zahájila intervence. Brání oslabování koruny

4. 3. 2022 | Jiří Hovorka | 22 komentářů

ČNB zahájila intervence. Brání oslabování koruny

Česká národní banka začala chránit kurz koruny před dalším oslabováním.

Partners Financial Services