Directa se představuje

PR článek | rubrika: FINEXPO | 2. 11. 2015
Vizionářský projekt, do kterého jsme investovali spoustu času, úsilí i peněz, se stal skutečným byznysem v roce 1995. Společnost Directa tak letos slaví už dvacáté výročí. Každý rok působení na trhu jsme skončili v zisku a to nám umožňuje stálý růst. Posuďte sami.
Directa se představuje

Komerční spolupráce

V roce 1999 jsme přešli z našeho původního objednávkového systému „modem-to-modem“ k internetu a začali poskytovat kotace zdarma v reálném čase. Na křídlech růstu ekonomiky jsme v následujících dvou letech navýšili počet klientů z tisíce na desetinásobek. V roce 2000 jsme tak s kapitálem milion eur zaznamenali čistý zisk čtyři miliony eur.

Také jsme začali vést tvrdou cenovou válku, která přinesla italským traderům nejnižší poplatky z obchodování akcií na světě. Tato strategie nám umožnila růst proti „papírově“ mnohem větším konkurentům, přidruženým k bankám a schopným investovat miliony eur, avšak méně gramotným po technické stránce a s horší péčí o zákazníky.

  • SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO KLIENTY BROKERJET ČS – Veškeré náklady na převodcenných papírů do Directy budou refundovány ve formě vrácení poplatků za provedené obchody
  • RYCHLÉ EXEKUCE S LEHKÝMI POPLATKY – Skutečné trhy (žádný Market Maker!) za použití systému, který má za sebou 20 let zkušeností s miliony a miliony operacemi
  • BURZA LMAX – Excelentní a férové obchodování na burze LMAX, v současné době jediné pravé Forexové MTF na světě
  • PLATFORMA DARWIN – Vlastní high-tech obchodní platforma navržena od základů pro profesionální obchodníky
  • VÝJIMEČNÁ ZÁKAZNICKÁ PODPORA prostřednictvím telefonu nebo on-line

DIRECTA SIMpA
Via Bruno Buozzi, 5
10121 Torino IT
Tel.+39 011 530101
Fax +39 011 530532
directa@directa.it

Pro komunikaci v češtině a bližší informace k nabídce:

Directa Czech s.r.o. 
Václavské náměstí 48 
Tel. 222 364 466 
info@directaczech.cz 
DirectaCzech.cz

Měli jsme také úspěch s vytvářením dohod s malými a středními bankami, které nabízejí naše obchodní služby svým zákazníkům. V roce 1998 jsme takto začali se dvěma bankami, nyní jich je už přes dvě stě.

Inovace je naší tradicí – takové je naše motto. V březnu 1996 jsme byli pravděpodobně prvním brokerem na světě, který poskytoval zcela automatizované přeposílání objednávek z počítače zákazníka na finanční trh. V květnu 1999 jsme byli prvními, kteří nabízeli on-line zadávání objednávek z mobilního zařízení. V roce 2004 jsme vyvinuli vysoce výkonnou dotykovou platformu umožňující efektivní one-tick obchodování na základě knihy objednávek. Naše platforma Darwin umožňuje obchodníkům propojit mnoho různých informativních a operativních modulů. V nedávné době jsme také zavedli directa.chat, vlastní vysoce výkonný videochat, který je integrovaný do obchodní platformy a umožňuje až čtyřem obchodníkům naráz sdílet své informace a nápady.

Directa je také organizátorem University Trading Challenge. Letos bude probíhat už 6. ročník této mezinárodní soutěže v obchodování s reálnými penězi, která umožňuje studentským týmům obchodovat s počátečními pěti tisíci eur, zapůjčenými od Directy. Během 5. ročníku se do soutěže zapojilo 129 týmů a 505 studentů z celé Evropy, včetně osmi z Česka.

Naším cílem je pokračovat v organickém růstu, zvýšit svůj podíl na trhu v Itálii, expandovat do zahraničí – v současné době jsme přítomni v Německu, Francii a České republice – a poskytovat finanční služby institucionálním partnerům, což je doplněk naší hlavní činnosti, která směřuje k soukromým klientům.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

ČNB varuje před „investicemi“ se značkou Areass

1. 9. 2023 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

ČNB varuje před „investicemi“ se značkou Areass

Česká národní banka upozorňuje veřejnost, že subjekt vystupující pod názvem Areass či Areass Group nemá žádné povolení k poskytování investičních služeb ani nedisponuje žádným jiným... celý článek

Věřitelé zázračného investora, hlaste se. Kde jsou miliardy z WCA?

17. 2. 2023 | Veronika Hejná | 3 komentáře

Věřitelé zázračného investora, hlaste se. Kde jsou miliardy z WCA?

Firma WCA International, která slibovala zázračné zhodnocení, míří k úpadku. Od investorů vybrala miliardy, na účtech má jen sto tisíc. Věřitelé můžou přihlašovat své pohledávky.

Kde přišel dolar ke svému $, kolik váží libra a další pravdy o měnách

3. 9. 2022 | Gabriel Pleska | 4 komentáře

Kde přišel dolar ke svému $, kolik váží libra a další pravdy o měnách

S penězi může být zábava, dokonce i když je nemáte. Stačí se mrknout do jejich historie. Dnes si vysvětlíme třeba to, jestli jsou dolary opravdu z Česka. Nebo proč je čínský jüan kulatý,... celý článek

Zázrační roboti? Kubíčkova WSM byla letadlo, potvrdil soud

9. 6. 2022 | redakce Peníze.CZ | 3 komentáře

Zázrační roboti? Kubíčkova WSM byla letadlo, potvrdil soud

Na osm let do vězení má jít podnikatel Jiří Kubíček, který podle Městského soudu v Praze způsobil škodu dvě a čtvrt miliardy korun. O zatím nepravomocném rozsudku informovala agentura... celý článek

ČNB zahájila intervence. Brání oslabování koruny

4. 3. 2022 | Jiří Hovorka | 22 komentářů

ČNB zahájila intervence. Brání oslabování koruny

Česká národní banka začala chránit kurz koruny před dalším oslabováním.

Partners Financial Services