Společnost Accenture vstupuje do projektu Zlatá koruna

Pavel Slavík | 30. 3. 2007

Soutěž Zlatá koruna, která oceňuje nejlepší finanční produkty roku na českém trhu, vstupuje do svého jubilejního 5. ročníku se silným partnerem. Právě v těchto dnech byla podepsána smlouva mezi organizátory soutěže a společností Accenture, která se stává generálním partnerem soutěže. Součástí dohody je také nový oficiální název soutěže "Accenture Zlatá koruna 2007" a nové logo.

"Accenture je přední světovou společností v oblasti poradenství, systémové integrace a outsourcingu se silnou pozicí ve finančním segmentu v globálním měřítku i v České republice, kde působí od roku 1991. V průběhu těchto 16 let jsme měli příležitost poznat velmi důkladně český trh a být prospěšní českým klientům vyvíjet a uskutečňovat řadu inovativních projektů. Věříme, že inovace je zdrojem konkurenční výhody a jsme velmi rádi, že můžeme sponzorovat projekt, který oceňuje inovatiovnost prostřednictvím udílení prestižních cen Zlatá koruna," říká Maurizio Barini, generální ředitel Accenture Česká republika.

"Vstup Accenture považuji za přínosný nejen z finančního, ale především z odborného hlediska. Jsem přesvědčený, že odborné zázemí a bohaté zkušenosti společnosti Accenture z fungování finančních trhů po celém světě povedou k dalšímu zkvalitnění soutěže," říká ředitel soutěže Pavel Doležal. "Uzavření partnerství je pro nás také potvrzením toho, že se nám v minulých čtyřech ročnících Zlaté koruny podařilo vybudovat atraktivní a smysluplnou soutěž, která se těší pozornosti finančních společností i veřejnosti," dodává Doležal.

x x x

O soutěži Accenture Zlatá koruna
Soutěž Accenture Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty roku na českém trhu. Od jejího začátku v roce 2003 se jí zúčastňují všechny významné banky, pojišťovny, leasingové, investiční a další finanční společnosti. Stovka finančních odborníků ve Finanční akademii vybírá z jejich nabídek v jednotlivých kategoriích nejlepší produkty. Výsledky hodnocení v Accenture Zlaté koruně pomáhají veřejnosti snáze se orientovat v záplavě nabídek finančních produktů. Atraktivní je i doprovodné hlasování o Cenu veřejnosti, kde nejoblíbenější finanční produkty volí veřejnost prostřednictvím internetu a SMS zpráv. Zlatá koruna tak přispívá ke zdravé konkurenci, motivuje vznik nových produktů a veřejnosti napomáhá k vyšší finanční gramotnosti. Letos se uskuteční již 5. ročník soutěže. Další informace o soutěži Accenture Zlatá koruna najdete na www.zlatakoruna.info.

O Accenture
Accenture je vedoucí světovou společností poskytující odborné služby v oblasti manažerského poradenství, informačních technologií a outsourcingu. V rámci svého poslání dodávat inovace a inovativní řešení, spolupracuje společnost Accenture se svými klienty, aby jim pomohla stát se vysoce výkonnostními podniky a vládami. Prostřednictvím využívání rozsáhlých znalostí průmyslových odvětví a podnikových procesů, globálních zdrojů a osvědčených zkušeností dokáže Accenture zmobilizovat vhodné lidi, schopnosti a technologie, aby pomohla svým klientům zlepšit jejich výkonnost. S více než 146 000 pracovníky ve 49 zemích dosáhly příjmy společnosti 16,65 mld. USD za fiskální rok končící 31. srpnem 2006. Více informací na http://www.accenture.cz.

Kontakt pro novináře:
Jana Čechová, e-mail: zlatakoruna@zlatakoruna.info
tel. 221 592 477, mobil 603 574 631

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Minimální a zaručená mzda: Pravidla se změní, schválila vláda

20. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Minimální a zaručená mzda: Pravidla se změní, schválila vláda

O růstu minimální mzdy má nově rozhodovat předem daný „vzoreček“ navázaný na vývoj průměrné mzdy. Zároveň klesne počet úrovní zaručeného platu.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Kofola bude vařit pivo. Koupi pivovarů schválily úřady

11. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Kofola bude vařit pivo. Koupi pivovarů schválily úřady

Společnost Kofola ČeskoSlovensko dokončila nákup většinového podílu ve společnosti Pivovary CZ Group, pod kterou spadají značky Holba, Zubr a Litovel. Stalo se to krátce po té, co akvizici... celý článek

Inflace je definitivně zkrocená, hlásí analytici

11. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Inflace je definitivně zkrocená, hlásí analytici

Vysoká inflace je minulost. Po pěti letech se únorové spotřebitelské ceny ustálily na dvou procentech. Inflace dosáhla cíle stanoveného Českou národní bankou (ČNB).   

Partners Financial Services