Vlakem k moři za nejnižší cenu, slibuje RegioJet

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 5. 6. 2020 | 65 komentářů
Vlakem k moři za nejnižší cenu, slibuje RegioJet

Zdroj: RegioJet

Cena jízdenek na přímý vlak společnosti RegioJet do Chorvatska má začínat už na 590 korunách. To je výrazně méně, než za kolik tam před lety jezdily České dráhy, nebo i autobus RegioJetu.

Jednosměrná jízdenka do vozu se sedačkami bude k dispozici od 590 korun (v některé dny až 790 korun), pro lehátko ve spacím voze od 790 korun (v některé dny dražší). 

Noční vlaky pojedou od 30. června do 26. září nejméně třikrát týdně – s odjezdy z Prahy v úterý, pátek a neděli. Zastaví v Pardubicích, Brně, Břeclavi, Bratislavě a slovinské Lublani. Jízdu skončí v Rijece, kde na ně navážou autobusy RegioJetu.

Anketa

Pojedete v létě na dovolenou do ciziny?

Z Prahy se má odjíždět v 17:20, příjezd do Rijeky je plánován kolem osmé hodiny ranní. V opačném směru budou vlaky z Rijeky odjíždět kolem 18. hodiny, do Prahy dorazí před devátou ráno.

Autobusy pak rozvezou zájemce za jednotnou cenu 200 nebo 300 korun do zhruba třiceti letovisek: Opatija, Rabac, Medulin, Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Malinska, Šilo, Vrbnik, Krk, Baška, Crikvenica, Novi Vinodolski, Zadar, Sukošan, Biograd, Pakoštane, Omiš, Brela, Baška Voda, Makarska, Podgora, Podaca, Gradac, Šibenik, Primošten, Trogir a Split. Přestup bude garantován, autobusy tedy počkají na příjezd vlaku a přestup všech cestujících, podobně jako při zpáteční cestě.

„V ceně jízdenky je vždy zahrnutá rezervace místa a veškerý palubní servis, který cestující dostanou během cesty – včetně kávy a drobné snídaně zdarma, připojení k internetu nebo zábavnímu portálu zdarma a využití dalších palubních služeb,“ říká mluvčí RegioJetu Aleš Ondrůj. Cestující si budou moci ještě před odjezdem objednat přes internet občerstvení, které jim palubní personál nachystá při odjezdu spoje.

Kurzy měn na Peníze.cz

Směna je život!

Chcete vyměnit peníze nebo nakoupit v zahraničním obchodě? Jedete do ciziny a nevíte, kolik místních peněz dostanete za svoje koruny? Máte zainvestováno v cizí měně a zajímá vás kurz eura, kurz dolaru nebo třeba kurz švýcarského franku? Máme čerstvý kurzovní lístek, který každý den zveřejňuje Česká národní banka, i kurzovní lístky českých bank.

Nejhledanější kurzy měn

Euro25,305-0,02 Kč
Americký dolar23,413+0,01 Kč
Britská libra29,594+0,07 Kč
Švýcarský frank25,911+0,10 Kč
Turecká lira72,453-0,09 Kč

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+550
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 65 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

5. 6. 2020 14:25, Zbyněk

Vlaky k moři,jezdily i v minulosti,Jadran expres,soupravy do Burgasu,Varny,Constance i Thesaloniké v Řecku a expres Puškin,jezdíval až do Athén,letadla ovládla pole+osobní doprava auty,ale-romantiku vlaku,nelze nahradit.

+229
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

5. 6. 2020 23:25, David Petr

Ať se jdou ty blbý žluťáci od Jančury se svýma vlakama vycpat,když tam psí můžou být jen v jakési bedně

-43
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (65 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Letiště Praha přidává nové lety. Co je hit letošních dovolených?

21. 3. 2024 | Pavla Adamcová

Letiště Praha přidává nové lety. Co je hit letošních dovolených?

Z Letiště Praha bude během letošní letní sezóny létat 68 dopravců do 167 destinací. Letos přibude 13 nových přímých cílů – patří mezi ně třeba Verona, Taškent, Tallin, Poznaň, La Palma... celý článek

Kde prodávali špatný benzin a naftu? Nový přehled pokut od ČOI

15. 3. 2024 | Petr Kučera

Kde prodávali špatný benzin a naftu? Nový přehled pokut od ČOI

Projděte si seznam pokut za prodej nekvalitních pohonných hmot, které nabyly právní moci během posledního roku.

Pozor na jednodenní dálniční známku. Může se prodražit

9. 3. 2024 | Pavla Adamcová, Petr Kučera | 1 komentář

Pozor na jednodenní dálniční známku. Může se prodražit

Od letošního března si řidiči v Česku mohou nově koupit i jednodenní dálniční známku. Za cenu 200 korun ovšem nezískají kupon s 24hodinovou platností, jak by se mohlo zdát. Platnost... celý článek

Zakladatelka Zásilkovny končí. Nahradí ji bývalý šéf Air Bank

21. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Zakladatelka Zásilkovny končí. Nahradí ji bývalý šéf Air Bank

Simona Kijonková, zakladatelka Zásilkovny, odejde z vedení skupiny Packeta. Ve funkci CEO ji nahradí Erich Čomor, oznámila firma. Střídání přichází krátce po změně majitele této skupiny. celý článek

Dálniční známku už máte? Pozor na předražené e-shopy

19. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Dálniční známku už máte? Pozor na předražené e-shopy

Když si koupíte elektronickou dálniční známku mimo oficiální státní web eDalnice.cz, může se vám výrazně prodražit. Opakovaně na to upozorňuje na to ministerstvo dopravy spolu s Českou... celý článek