Diskuze: Nový fond Plus pro spoření na důchod: dobrý doplněk k penzijnímu připojištění
Česká spořitelna nabízí klientům penzijního fondu podílový fond Plus, jehož výnosy mají překonávat dluhopisy. Jde o součást balíčku Penze plus, do něhož patří i úrazové a životní pojištění. Fondu jsme udělili tři hvězdičky.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
26. 8. 2010 10:19 | jdetoijinak
Pokud si spořím na penzi, tak musím mít nějaké garance a ty samozřejmě v PF nejsou a násobně v jakémkoli investování také...Stále dokola objevujeme Ameriku českou metodou hledání slepých uliček, kterou vymyslel Jára Cimrman...
A docela jsem háklivý na formulace typu..."poradit s investicemi" a podobně. Je to jen kšeft pro prodejce bez nejmenšího ohledu na klienta....pokud se již IŽP dostalo do pozice profláklého produktu, tak najednou plíživou cestou se objevuje zástup spasitelů....my umíme investovat, buďte "IN" a cool, jděte do toho ( ale jen na vaše 100% riziko) klienti s námi....fakt dobrý....mirindo, mirindo...
19. 7. 2010 11:34 | mirinda
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
1. 7. 2010 16:43 | cohen
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
1. 7. 2010 13:16 | bojovnik
1. 7. 2010 10:32 | Bouček Antonín