Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 269 komentářů)

27. 2. 2021 12:00 | Tereza

U "Kooperativa pojišťovna, a.s. jsem měli pojištěný osobní vůz - povinné ručení i havarijní pojištění. Odstoupili jsem do 2 měsíců od smlouvy a čekali na dopis o termínu ukončení, aby jsme vůz mohli pojistit u jiné pojišťovny (překrytí pojištění není možné). Pojišťovna nám napsala dopis vytaveny 26.2.2021 doručení ve 21:38 na e-mail, že pojištění bylo ukončeno ke dni 24.2.2021!!! Takže vůz byl 2 dny nepojištěný!!! A co si pak od nich vezmete, když se něco stane?????
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 2. 2021 8:37 | Blažek Roman

Jen malý dodatek všechny stránky si Kooperativa dobře hlídá a ví o každém příspěvků . To rozhodnutí je na Vás . Jde o to , že oprava stála peníze a případný soud jsou další výdaje i když vyhrajete . Člověk by si měl uvědomit s kým se bude soudit a jestli to má nějakou cenu? Když se podíváte na seznam lidí co tam pracují ,tak od začátku až po nejvyšší vedení jsou před jménem samé tituly . Jenom že ti lidé neumí napočítal do tří . Jsou to obyčení idioti . Tak jak sem již několikrát uváděl . Manželce jsem pojistil auto u Kooperativy podotýkám ,že nikdy neměla řidičský průkaz , nikdy neřídila, nezná ani dopravní předpisy. Po nehodě , která se stala jí došel dopis z Kooperativy ,že nehodu způsobil řidič jejího vozu , protože nedal přednost vozidlu v pravém jízdním pruhu a odbočil v pravo. Viník (poškozený podle Kooperativy )nehody po zastavení svého vozidla vyplnil a podepsat a dal podepsat i mě (řidiči klientky). Následně předal řidiči a klientce Kooperativi doklad ve kterém stojí ,že auto klientky měnilo jízdní pruhy on sám jel v jiném pruhu to znamená , že nejel ani pruhu do kterého jsme vyjížděli ,za této situace odbočil odbočil v pravo. Tohle to odnesl na pobočku Kooperativa sám viník nehody . Protože z této nehody měla klientka prokazatelně poškozenou pravou stranu automobilů ,jednalo se o předjíždění z pravé strany v našem státě je to zakázané . Přesto Kooperativa zablokovala vyplacení pojistné události. Do dnešního dne trvají na tom ,že tam byli dva pruhy i když v den nehody byli podepsány tři pruhy. To snad stačí ,aby jste si neudělá zbytečně výdaje .
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

25. 2. 2021 19:30 | Blažek Roman

Dobrý den nenechte se vyprovokovat . Oni pouze vyhrožují netřeba na ně reagovat . Manželce,taky vyhrožovali na soud ani jiné tahanice nedošlo . Neustále vypisovali nesmysly a pomluvy. Za to jim hrozí několika leté vězení , navíc zablokovali vyplacení pojistné události a vedení o tom ví škoda i s doplatky Kooperativě se vyšplhala na 30 ooo tisíc. Do dnešního dne to ani ne odblokovaly . Úmyslně poškozují klienty
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

24. 2. 2021 17:51 | Zdeňka

Dobrý den, s pojišťovnou jsem velmi nespokojena a postupně ruším všechny smlouvy, které jsem zde uzavřela. Životní pojištění včetně úrazovky jsem uzavřela v r. 2006 a platím měsíčně 800,-Kč. V r. 2017 jsem měla těžkou nehodu a úraz sleziny, který je v jejích tabulkách nejvýše bodově hodnocen. Měla jsem problémy, aby mně vůbec plnění vyplatilo a nakonec jsem dostala minimální částku. O rok později jsem měla autonehodu a byla jsem bohužel viníkem. Škoda byla policií odhadnuta na 5 tis., pojišťovnou na 20 tis. a nakonec si poškozená (majitelka auto dopravy, která má u Kooperativa pojištěny všechny služební vozy) nechala vyplatit 67 tis. Pojišťovna škodu sice v té době uhradila, ale nyní, po téměř čtyřech letech, chce po mně celou škodu zpětně uhradí + výdaje na advokáta, který vystavil platební rozkaz. Ten byl mimochodem doručován opakovaně na adresu mého předchozího trvalého bydliště, které jsem před rokem měnila a na pojišťovnu stoprocentně hlásila, protože ostatní dokumenty od Kooperativy mi běžně chodí do nové schránky, popř. emailem. Nezbývá mi nic jiného, než podat odpor a jít s nimi do soudu :-,
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 2. 2021 21:02

Dobrý den já byl pojištěn u této společnosti asi 15let. Nikdy nic mi pojišťovna neproplatila . Za tu dobu jsem zjistil, jak se chovají . Vrcholem všeho bylo to ,že mi při řešení pojistné události automobilu , kdy nejsou žádné doklady mě označili za vynníka ! Druhá strana mi tvrdila , že automobil má poškozený už 14 dní ,ale pojišťovna mu to nechtěla proplatit a tak to zkusil znovu u Kooperativy ,tam nebyl problém opravu uhradili . Tož jsem považoval za podvod a na to mi odpověděla pracovnice pobočky ,že bych to musel dokázat .Jak můžete dokázat něco , když nemáte jedinej doklad . Tohle to mají dobře vymyšlené . Ví ,že na ně nikdo tímto způsobem nemůže a tak mohou klienty omrdávat i v jiných pojistkách .Ale aby jsme se dostali jádru celého problému . Po čase jsem měl možnost řídit auto jiného hlavně nového klienta společnosti . A opět to skončilo havárii . Viník z nehody ujel , a tak jsme jeli za nim . Nakonec zastavil na křižovatce protože měl červenou . Přivolaná policie nedorazila. Přesto vytáhnul papír , který sám vyplnil a uvedl , že nehodu způsobil ,to taky podepsal a dal podepsat i mě . Celou situaci nafotil po zastavení, tedy to nebylo místo nehody a s doklady předal společností Kooperativa. Ta klientovi napsala , že za nehodu může řidič vozu klientky , protože odbočil vpravo, jenže tohle to bylo podepsané pouze ze strany viníka. Taky napsaly , že použili fotografie , které byli foceny ne namístě nehody ale úplně jinde. Na to bylo psáno odvolání na ředitelství Kooperativa Ti odepsali, že viník celou výpověď změnil a to tak , že jsme stáli na křižovatce v řadě aut v jednom jízdním pruhu tedy nic jsme nemohli způsobit ,jenom dodal , že jsem po rozjezdu odbočil v právo což je lež . To totiž podepsal v protokolu ,jako svůj prohřešek. Z tohoto vyplývá , že pokud , společnost doklad s dvěma podpisy nepovažuje za legální, tak je to podvod . Tři roky jsme si s Kooperativou potažmo ze zaměstnanci dopisovali ,že nemám co doplnit protože, to co jsme podepsali v den nehody nehodlám měnit . Protože jsme měli doklad z nehody , který nám zůstal (byla jim odeslaná zkopírovaná kopie , originál dostali od viníka nehody ) ,tak společnost se do dnešního dne za recenze , které jsem napsal se nesoudí . Taky mám doklady ,že celou nehodu falšovali .Na stránkách ,kde jsem uvedl jména lidí ,kteří se na podvodu podíleli zrušili celé recenze , tudíž jsou si vědomi ,že páchají trestnou činnost. A tak ,co chtěli dokázat před lety , že dělají podvod na klienty jsem doložil v tom samém pojištění . Je to cílené okrádání klientů proto nechápu , že ještě dneska , tady někdo píše ,že jim posílá peníze.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

14. 2. 2021 14:37 | Roman

Dobrý den ,to jste asi výjimka běžného klienta vědomě a úmyslně okradou.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

13. 2. 2021 9:10 | Karel Dvořák

U kooperativy jsem už cca 10 let z toho jsem měl 3 pojistné události a všechny byly v pohodě vyřízeny. Rychlost vyřízení nemohu komentovat, možná to trvalo déle, ale to mě nevadí pokud si na peníze nakonec přijdu.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

12. 2. 2021 19:53 | Tomáš

Pojištění od Kooperativy již nikdy více, byl jsem dlouho pro úraz v pracovní neschopnosti. Nejprve jsem se obrátil na paní přímo z pobočky, která mi smlouvu sjednala, když jsem jí sdělil co se mi stalo a že to chci nahlásit, tak řekla, že se ozve a už jsem se jí nedovolal. Tak jsem si to řešil sám po vlastní ose a po 5 měsících dopisování stále zamítnutí s odůvodněním, že jsem špatně vyplnil zdravotní dotazník, že jsem před a to zdůrazňuji 27 lety měl podobný úraz. Ve zdravotním dotazníku se ptají pouze na dotazy pár let zpětně, ale když se něco stane tak hledají jen aby neplnili. Ruce od nich pryč. Po debatě s právník mi řekl, že těchto situací s touto pojišťovnou řeší několik 10 ročně a vždy mají stejný scénář
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 1. 2021 18:00 | Roman

Dobrý den ,jak je vidět stačí napsat jasné argumenty a K Havel je potichu. A tak ,aby bylo všem jasné ,jak se chová Kooperativa ke klientům ! Záznam o dopravní nehodě je doklad , který dostanete při podpisu smlouvy . Pokud se stane nehoda , tak je třeba vyplněný formulář předat pojišťovně .A ta se o vše postará !!! V daném záznamu je uvedeno , že jsem měnil pruhy ,čili bod 10. Kooperativa napsala ,že jsem vynen protože jsem odbočil vpravo bod 12. Políčko není ani zaškrklé ani podepsané , prostě si to vymysleli. Při odvolání napsaly , že auto stálo v řadě aut na křižovatce . Absolutní nesmysl. Za toto jednání doúčtovali klientovi bonusy ve výši 1583 Kč . A způsobili další škodu ve výši 28463 Kč , protože za poškození vyníkového vozů obratem vyplatili 30800kč . To je podvod za 60 000 . Vše má Kooperativa řádně z dokladováno. Tak tu nevypisuje nesmysly . Tací lidé patří za mříže a né ,aby pracovali v pojištění a chválili se jak jsou nejlepší.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 1. 2021 17:48 | Roman

Dobrý den ,jak je vidět stačí napsat jasné argumenty a K Havel je potichu. A tak ,aby bylo všem jasné ,jak se chová Kooperativa ke klientům ! Záznam o dopravní nehodě je doklad , který dostanete při podpisu smlouvy . Pokud se stane nehoda , tak je třeba vyplněný formulář předat pojišťovně .A ta se o vše postará !!! V daném záznamu je uvedeno , že jsem měnil pruhy ,čili bod 10. Kooperativa napsala ,že jsem vynen protože jsem odbočil vpravo bod 12. Políčko není ani zaškrklé ani podepsané , prostě si to vymysleli. Při odvolání napsaly , že auto stálo v řadě aut na křižovatce . Absolutní nesmysl. Za toto jednání doúčtovali klientovi bonusy ve výši 1583 Kč . A způsobili další škodu ve výši 28463 Kč , protože za poškození vyníkového
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 12. 2020 17:42 | Roman

Dobrý den Karel Havel co Vám došla řeč nevíte co napsat ? Asi největší chyba je cokoliv podepsat u Kooperativy . Pokud jsem na jiném vebu napsal jména lidí , kteří se na podvodu podíleli ,tak mi došel dopis,že je to obchodní politika a proto ,ať nadále nezveřejňují ,kteří se na podvodu podílejí za tu dobu přibylo . Pokud píšete hlouposti o nějaké nevědemosti klientů ,tak jste na špatné adrese, protože Kooperativa poslala doklady ,že všechny doklady i s podpisem falšovala a přiznala se tak dobrovolně ,že páchají trestnou činnost.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

10. 12. 2020 17:45 | Roman

Pane Karel Havel pod vlivem alkoholu neřídím ,to bylo k tématu pojištění v zahraničí když si po obědě dáte pivo a vracíte se na pláž ,která je z místa 10 metrů a stane se problém . Dobře znám podmínky pojištění proto jsem u nich zrušil veškeré pojištění , protože je nedodržují je to banda zmrdů ,ta nehoda se stala v Brně čili v ČR.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 12. 2020 21:07

Dobrý den pokud Kooperativa dostane doklad z dopravní nehody a celý jej předělají, tak aby viník byl jejich klient ,tak to je vrchol a ještě to pošlou klientovi . Budou tvrdit, že jsem odbočil vpravo a tím vzniká nehoda . V dokladu, který podepsali oba účastníci nehody nic takového ne ni . A společnost nikdy tuto věc ne doložila , protože ne existuje. Policie doklady prostudovala a doporučila mi podat odvolání , protože to co poslali úplný nesmysl . A oni vymysleli ještě větší kravinu. Tímto způsobem zablokovali vyplacení peněz z jiné pojišťovny. A tak viníkovi za úmyslné poškození vozů vyplatili celou částku i když mi podepsal, že předjížděl z prava.Tak to stoji v protokolu dopravní nehody .Čoi mi na podání stížnosti odpověděla ,že dopravní nehody neřeší , protože šlo dopravní nehodou a zároveň o podvod poslal jsem to znovu . Do dvou dnů došlo číslo spisu a to bylo vše , až na výzvu reagovali ,ale prý nemohou pomoc to jsou služby! Výluky , výmluvy a podvody to je celá Kooperativa tohle to nebyl první případ ,ale na toto mám všechny doklady proto společnost mlčí, jinak by se tady dávno bránila.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 12. 2020 18:18 | Karel Havel

Pokud máte důkazy o nezákonných praktikách Kooperativy, je Vaší povinností předat je policii. Vzhledem k tomu, že Vaše podněty ČOI ignorovala, pravděpodobně se o nezákonné praktiky ze strany pojišťovny nejedná a chyby je na Vaší straně. Chyba může být jednoduše v tom, že neznáte podmínky pojistné smlouvy, případně Zákon o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla nebo Zákon o provozu na pozemních komunikacích. PS: Pokud posíláte peníze a nevíte za co, pak jste pravděpodobně podmínky pojistné smlouvy nečetl, což je jen Vaše chyba. Pokud je ve výlukách škoda způsobení pod vlivem alkoholu s nulovou tolerancí, pak pojišťovna tím, že Vám nezaplatí pouze dodržuje podmínky smlouvy...
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 12. 2020 18:18 | Karel Havel

Pokud máte důkazy o nezákonných praktikách Kooperativy, je Vaší povinností předat je policii. Vzhledem k tomu, že Vaše podněty ČOI ignorovala, pravděpodobně se o nezákonné praktiky ze strany pojišťovny nejedná a chyby je na Vaší straně. Chyba může být jednoduše v tom, že neznáte podmínky pojistné smlouvy, případně Zákon o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla nebo Zákon o provozu na pozemních komunikacích. PS: Pokud posíláte peníze a nevíte za co, pak jste pravděpodobně podmínky pojistné smlouvy nečetl, což je jen Vaše chyba. Pokud je ve výlukách škoda způsobení pod vlivem alkoholu s nulovou tolerancí, pak pojišťovna tím, že Vám nezaplatí pouze dodržuje podmínky smlouvy...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 12. 2020 10:02 | Roman

To je přesně to na co zaměstnanci čekají . Vždyť to jsou nesmysly a čeho se dopustili? Máte-li doklad ,že měli zaplatit víc, tak podle výše škody může jít ,až o trestný čin . Když jsem řešil recenze se zaměstnanci této společnosti záměrně společnost, protože pojišťovna se takto nechová ,tak jsem se dozvěděl , že recenze klientů neberou vážně protože to jsou nesmysly . Nikde neobstojí ,akorát se Vám vysmějí , že jim posíláte peníze a nevíte za co , tak to ve skutečnosti je . Na druhou stranu je vůbec ne šetřím , Pokud mi společnost napíše po vypití jednoho piva v restauraci v zahraničí , jsem pod vlivem alkoholu a tudíž při úrazu neplatí cestovní pojištění a druhý den vystoupí mluvčí této společnosti a tvrdí , že pokud klient v zahraničí vypije skleničku vína, následně se stane úraz , tak to vůbec neřeší a vše nezbytné uhradí. Tak tohle o něčem vypovídá a to , že nejsou pro všechny pojištěné pravidla stejné . Pokud jste obyčejný klient , který posílá pár tisíc ročně, tak potom dostanete hovno . Já šel ještě dál a tak mi poslali doklady , že všechny dokumenty co jim klient pošle dokáží i s podpisy zfalšovat. Tak tomu není co dodat .Dnes mi blokují některé stránky , abych tam nenapsal jací jsou to darebáci.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 12. 2020 9:44

To je přesně to na co zaměstnanci čekají . Vždyť to jsou nesmysly a čeho se dopustili? Máte-li doklad ,že měli zaplatit víc, tak podle výše škody může jít ,až o trestný čin . Když jsem řešil recenze se zaměstnanci této společnosti záměrně společnost, protože pojišťovna se takto nechová ,tak jsem se dozvěděl , že recenze klientů neberou vážně protože to jsou nesmysly . Nikde neobstojí ,akorát se Vám vysmějí , že jim posíláte peníze a nevíte za co , tak to ve skutečnosti je . Na druhou stranu je vůbec ne šetřím , Pokud mi společnost napíše po vypití jednoho piva v restauraci v zahraničí , jsem pod vlivem alkoholu a tudíž při úrazu neplatí cestovní pojištění a druhý den vystoupí mluvčí této společnosti a tvrdí , že pokud klient v zahraničí vypije skleničku vína, následně se stane úraz , tak to vůbec neřeší a vše nezbytné uhradí. Tak tohle o něčem vypovídá a to , že nejsou pro všechny pojištěné pravidla stejné . Pokud jste obyče
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

3. 12. 2020 18:12 | roman

úrazové pojištění Jsou to zloději!!! To že mají dobu léčení nastavenou nesmyslně krátce (třeba i o poloviu), bych ještě překousl, ale že si člověk vykloubí rameno a oni mu řeknou, že vykloubené rameno nehodnotí jako vykloubené, ale jako podvrtnuté a místo 49 dní plnění vyplatí jen 21, tak to už je moc!!! Aby se dal úraz hodnotit jako vykloubené rameno, tak prý musím jít prvně na rentgen a pak až ho může doktor nahodit zpět. To není jen obyčejná zlodějina, ale toto je už hazard s lidským zdravím!!! Každý doktor Vám řekne, že vykloubené rameno se musí nahodit co nejrychleji, čím děle je vyhozené tím větší dopad to má na vazivo a rameno se stává trvale nestabilním. Navíc když přijede sanitka, tak se Vás nikdo nebude ptát jestli chcete počkat další tři hodiny na nahození, ale rovnou v sanitce provedou repozici (vlastní zkušenost). Takže si jako OSVČ platím pojištění, abych měl v době léčení alespoň malou kompenzaci za ušlý zisk a nakonec za dva měsíce, kdy jsem nemohl vydělávat mi Kooperativa vesele poslal jen mizerných 10500 kč. To má potom člověk chuť jim to tam jít podpálit!!! Kooperativa MISTŘI PODVODU !!!
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 11. 2020 16:30 | Roman

Dobrý den Všák to jsou zločinci i ten váš makléř je zločinec . Okradl Vás o prachy .Pokud se dá dá někdo ovlivnit, tak to né ni normální . Pokud někdo navýší sazbu, tak je provśechny stejná a jednotná a s tím musíte souhlasit! . Dávno jste jim měla dát výpověď ,aby Vás ne doběhli . Jasně jsem napsal , že to jsou organizování zločinci . Několik recenzí jsem psal i na samotného Diviše nikdo se neozval dávno by seděl jedině ,že by někoho uplatil . Protože nutí zaměstnance k tresné činosti .A proto že klientů ubývá ,tak zbylí musí uhradit ty ztráty , to je pochopitelné.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

13. 11. 2020 7:47 | Adéla

Několik let jsem si u nich platila povinné ručení a havarijní pojistku. Plnění z havarijka bez problémů. Ale letos mi naprosto bez jakéhokoli vysvětlení zvedli cenu ručení o 155 procent, a to způsobem, že mi přišla po měsíci po zaplacení nasmlouvané částky upomínka na doplatek skoro 2 000 Kč. Šílené. Makléř mi to pomohl vyřešit, i když stále zaplatím o 900 víc než na staré smlouvě. Bohužel ještě jim budu muset rok platit, a pak "ádié".
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Jiří Šmejc

podnikatel, Home Credit

Petr Zahradník

ekonom

Jiří Šmejc
ÚSPĚŠNOST
50,00 %

z 2 duelů
×
Petr Zahradník
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services