Diskuze - AXA pojišťovna a.s.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 170 komentářů)
Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz
Stránka 1/9
Předchozí
Následující

28. 8. 2025 22:38 | Irena1
Situace: dne 22.08.2025 v 17:40hodin se nám bohužel stala dopravní nehoda na dálnici A1 v Chorvatsku před Karlovacem, směr ČR. Než jsem se dovolala na službu autoasistence AXA, bylo naše havarované auto naloženo odtahovou službou FRAN a převezeno na parkoviště v Karlovacu. Začala jsem ihned řešit převoz do ČR, jenže tady jsem krutě narazila!!! Asistent poj.AXA nám auto přislíbil, ale s tím, že s autem nemůžeme opustit Chorvatsko......nevěděla jsem v tu chvíli, jestli jsem ještě otřesena bouračkou, nebo jestli se mi to zdá, ale to snad nemyslel vážně.....bohužel myslel. Vlastně mi nabídl ještě variantu jít na autobus nebo na vlak, no to už jsem měla málem infarkt......jako auto naložené z dovolené, kufry, autolednice a hromadu jiných věcí, 2 děti a máme vyrazit na autobus,vlak ???? Nehledě na to, že podle zjištění mé poj.poradkyně, by jsme museli z místa, kde jsme právě byli, udělat 16 přestupů .....po Chorvatsku moc vlaků nejezdí!!! Také mi bylo navrženo, že si mohu sama zajistit odvoz z nějaké autopůjčovny....prostě jak ve zlém snu. Vystresovaný, pomlácený, unavený, bez ubytování, vlastně na ulici a bez pomoci, na kterou jsem se spoléhala, když jsem připojištění zařizovala. Takže jsem začala řešit ubytování, které doufám bude proplacené a dále jsem začala řešit, jak se vrátíme do ČR. Na asistenci AXA jsem opět volala v sobotu hned ráno, opět žádný výsledek, stále to stejné dokola, auto nepřistaví, ale pokusí se sehnat odtah našeho auta a zjistí, zda se nevejdeme do kabiny k řidiči. Další hodiny čekání. V sobotu odpoledne se AXA ozvala sama, hurá.......pro auto přijede odtah nejdřív v neděli, ale bohužel se do kabiny k řidiči nevejdeme a auto pro nás by mohlo možná přijet v pondělí odpoledne.....možná, už toho máme všichni dost. Odtah samozřejmě ano, o auto pro nás jsme již nestáli, jelikož dcera zbláznila všechny své známé v ČR, aby nás dostala domů a konečně jsme po dvou dnech na hotelu odjížděli domů vlastním odvozem, který nám samozřejmě nikdo neproplatí. Další nepochopitelné zjištění bylo, když nám bylo přivezeno havarované auto a sám řidič se divil, proč se s ním z AXY nikdo nedomluvil....jednak měl místo v autě a jednak by nám auto na přepravu nás do ČR přivezl na podvalu a pak by si ho zase odvezl. To jsem snad ani slyšet nechtěla. Konečně doma vlastní zásluhou a hlavně ZDRAVÍ a ŽIVÍ.
Pojištění AXA již NIDKY, funguje pouze do doby, než něco potřebujete.
Faktury za služby, účty, policejními protokoly neposílám, již jsem odeslala ve vyplněném formuláři o náhradu škody.
A čeho se domáháme, aby se taková situace stávala co nejmíň pojištěncům.
4. 5. 2025 10:58 | malouz
obracím se na Vás s formální stížností na jednání Kristýny Vyhnalové a Mgr. Jana Vaňka z Axa pojišťovny.
Oba uvedení pracovníci opakovaně selhali při naplnění základních povinností vyplývajících z poskytování sjednané služby „právník na telefonu“, za kterou jsem řádně uhradila pojistné. Konkrétně odmítli poskytnout právní konzultaci po telefonu s odůvodněním, že mají právo zvolit si, zda odpoví písemně nebo ústně. Přestože jsem následně své dotazy položila písemně, odpověď jsem v zákonné lhůtě neobdržela – dnes již uplynulo více než 30 dnů od jejich zaslání, aniž by bylo na ně jakkoli reagováno.
Zvláště znepokojivé je, že Mgr. Vyhnalová ve svém dřívějším vyjádření zpochybnila závěry lékaře, který případ odborně posuzoval, a to přesto, že sama nemá žádné lékařské vzdělání. Tímto způsobem nepřípustně relativizovala odborné stanovisko a v podstatě lékaře označila za nevěrohodného. Považuji to za velmi neetické a nepřiměřené.
Závažné je také její vyjádření, že případné stížnosti na její osobu bude řešit pouze ona sama – čímž popírá princip objektivity a nezávislého interního přezkumu. Pan Vaněk navíc dlouhodobě komunikuje způsobem, který bych popsala jako pasivně agresivní, a opakovaně ignoroval mé legitimní dotazy i povinnost poskytovat informace v rámci smluvně zajištěné služby.
4. 3. 2025 16:58 | Renata Grecmanová
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
22. 7. 2024 12:40 | SoňaD
14. 4. 2022 22:02 | Tereza
4. 3. 2025 16:50 | Renata Grecmanová
28. 1. 2025 16:02 | hest
21. 7. 2024 8:43 | Sarah
8. 7. 2024 10:22 | Trubec
20. 3. 2023 8:10 | VáclavM
11. 7. 2022 8:44 | Martina Reitmayer
7. 7. 2022 23:02 | Rita Kosejková
7. 7. 2022 22:57 | Rita Kosejková