Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Zpoplatněný úvěr
Poradna > Karty, účty, úvěry > Úvěry > Spotřebitelské úvěry
Otázka: Dobrý den, banka mi zpoplatnila úvěr a prodala ho soukromé firmě ,ta po mě chce dvojnásobnou minimální splátku, kterou nejsem schopen zaplatit. Potřebuji proto půjčku na celkovou dlužnou částku s rozumnou... více
- Obchodník
- Videozáznam z výběru
- Platby kartou v zahraničí a online v cizcíh měnách
- Mam domikotaz nmi 24=45 gar miko
- Porisivas cikartu
10. 10. 2015 16:52 | frantisek
22. 2. 2010 3:32 | Falkon Nightsdale
Když jsem však jednou přijel na víkend domů, našel jsem dopis, v němž mne banka vyzývala k úhradě dlužných asi 3 korun... Nechápal jsem... Po víkendu přišly další 2 dopisy: V jednom mi banka oznamovala, že mi zpoplatnila studentské konto... Druhý byl výpisem, z něhož bylo patrné, že mi z účtu strhli 50 korun za vedení účtu a tím mne poslali do mínusu...
Prostě nejdřív schrábli prachy a až pak se mi to uráčili oznámit... Při první příležitosti jsem letěl do banky a chtěl účet zrušit... Nelze - nejdříve MĚSÍC po odezdání karty - což vycházelo někam doprostřed Vánoc, takže ke zrušení došlo až v novém roce.. Celkově mne tedy tento "trik" ČSOB přišel cca na pětistovku jak na přímých platbách, tak na vícenákladech spojených s cestou na pobočku..
Pár dní před zrušením účtu u ČSOB jsem zašel do mBank a založil si účty tam - bez poplatků za vedení účtu, mnohem komfortnějším on-line account managementem a i lepší kartou (čipová, od ČSOB jsem měl jen magnetickou), ke které si mohu po libosti měnit PIN dle své volby (v ČSOB je PIN určen bankou a při zapomenutí je vystavení nového PINu zpoplatněno, tuším 300 czk).
8. 1. 2010 16:04 | V.Mlich
7. 1. 2010 8:44 | MoB