Tým odborných poradců je tu pro vás.
Poslední dotaz: Spotřebitelský úvěr
Poradna > Karty, účty, úvěry > Úvěry > Spotřebitelské úvěry
Otázka: Dobrý den, trošíčku se ztrácím v úvěru, který mi byl nabídnut při koupi nového motocyklu. Zajímá mě hlavně, kolik ve finále přeplatím, jakmile se do toho na delší dobu ponořím, přijde mi divné, že nepřeplácím... více
- Obchodník
- Videozáznam z výběru
- Platby kartou v zahraničí a online v cizcíh měnách
- Mam domikotaz nmi 24=45 gar miko
- Porisivas cikartu
Internetová populace pomalu mění zvyky při nakupování
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
19. 2. 2009 10:40, Libor
Zboží nakupuji zásadně na dobírku, je to pro mne bezpečnější. I podle zaměstnanců internetových obchodů, zboží na dobírku má při expedici přednost, protože není zaplaceno. Proč se ale extra honit u zboží, které je již zaplaceno (kartou)? Co když se pak „náhodou“ zjistí, že není skladem? Nenakupuji přes internet extra často, ale toto se mi i při deklarované dostupnosti stalo několikrát. Nedávno se mi zboží za 6 tisíc asi měsíc toulalo (pošta ztratila, bylo nutné poslat druhé), ale nějak mne to netrápilo, protože moje peníze v tom nelítaly.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 7 komentářů)
5. 6. 2009 11:26 | Janicka
20. 2. 2009 8:57 | comment
Citace / 19.02.2009 09:17
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
19. 2. 2009 11:21 | Mike
19. 2. 2009 10:40 | Libor
19. 2. 2009 10:40 | Libor
19. 2. 2009 9:17
Citace - comment / 19.02.2009 08:25
Prý slušný obchodník. A co je na situaci, kdy se obchodník musí vzdát části výdělku, slušné pro něj?
Obchodníci umožňují platit kartami jen proto, aby mohli prodat i lidem, kteří nemají hotovost. Prostě se člověk bez hotovosti, ale s kartou, nemůže vymlouvat (sám před sebou nebo prodejcem), že nemá peníze. Příklad: přijdu do Tesca pro rohlíky, ale ejhle, zalíbí se mi i nový monitor. Za dvacet kč si monitor nekoupím, tak vytáhnu kartu a je nakoupeno. Vy tohle vnímáte jako službu zákazníkovi, ale ve skutečnosti je to tah Tesca, které se raději vzdá těch pár procent, co odvede bance, než aby úplně přišlo o zákazníka. Nicméně důležité je, že jsou obě strany spokojené.
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
19. 2. 2009 8:25 | comment