Výpočet RPSN
Interaktivní grafiky
Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Lidl spustí obří výprodej, nabídne zboží ze skladů. Má ale podmínku
Obchodní řetězec Lidl uvolňuje místo ve svých skladech, od 12. do 21. prosince nabídne...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Radim Jančura
podnikatel, Student Agency
Zdeněk Bakala
podnikatel, BXR Group
48,39 %
z 31 duelů
50,00 %
z 26 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Diskuze: I za nižší úrok se musí v bance zaplatit, tvrdí klienti
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
18. 12. 2008 19:14, Jana
mBank ? Plná spokojenost. Přijde mi výplata - neplatím žádné poplatky a naopak mi na úrocích připisují měsíčně cca 100,- Kč. Takže plus mínus na tom vydělávám oproti lidem v jiných bankách tak 200,- měsíčně ? To je docela dost...
Co myslíte, Patriku, flexibilitou a možnostmi banky? Mě nic neschází.
A když jste pracoval jako redaktor - psal jste vždy také jen o tom, co jste perfektně znal?
Proč máte zkušenosti z několika bank? Asi věčný přeběhlík. Jedině, že by jste měl již před důchodem a za sebou mnoho životních zkušeností. Jen v tomto případě - úctu k Vám.
Další příspěvky v diskuzi (celkem 22 komentářů)
25. 1. 2009 10:41 | bovr
21. 12. 2008 14:36 | Jana
19. 12. 2008 8:19 | Patrik
Hezké vánoce
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
19. 12. 2008 8:08 | Patrik
19. 12. 2008 7:51 | Patrik
S pozdravem Patrik
18. 12. 2008 19:54
18. 12. 2008 19:14 | Jana
18. 12. 2008 17:21 | Patrik Šmíra
pracuji v bankovnictví už docela dlouho, mám zkušenosti jako bankéř v několika bankách a známé mám v jiných... Občas si pročítám tento server a usuzuji, že stejně tento vzkaz bude brzy vymazán, ono těžko se poslouchá kritika...
Tak řeknu to asi takto, co si pročítám tento článek, tak mám dojem, že autoři a redaktoři si někdy cucají z prstu podklady, či vědomosti. Jde vidět, že v dnešní době může takové články psáti opravdu každý a nepotřebuje k tomu vědomosti z oboru.
Naštěstí autoři těchto článků nejsou mými bankéři, kteří by mi měli radit, protože nechat si poradit od lidí, co o svém oboru nic nevědí je právě daleko horší, než zaplatit nějakou korunu bance za službu atd...
Ptám se tedy, jestli vaše podklady nejsou jen blud redaktora, který přemýšlí, co a jak napsat a hlavně, jak vzbudit reakci čtenářů, kdy se ozve nějaký klient, který spíše nádává, ale kdo ví, jak to bylo ve skutečnosti... Pracoval jsem v televizi a v rádiu jako redaktor a proto jsem si jist a k tomu jsem znalý oboru bankovnictví, že většina řádku v tomto článku jsou hlouposti.... Či mlhavé informace....
Klientům, kteří nejsou spokojeni radím, aby do banky šli a pevně věřím, že díky flexibilitě velkých bank se najde řešení a budou spokojeni všichni... Ale mějte na paměti, že nic nejde zadarmo.... Což z vlastní zkušenosti a zkušenosti mých kolegů z jiných bank přispívá i fakt, že jsme zaznamenali klienty, kteří budou, či ruší účty u mbanky, kde je sice základ zdarma, ale flexibilita a možnosti banky skromné...
S pozdravem
Patrik Šmíra
18. 12. 2008 9:56 | Tom
18. 12. 2008 9:29 | bugo
18. 12. 2008 9:22 | bugo
18. 12. 2008 17:20 | Patrik Šmíra
pracuji v bankovnictví už docela dlouho, mám zkušenosti jako bankéř v několika bankách a známé mám v jiných... Občas si pročítám tento server a usuzuji, že stejně tento vzkaz bude brzy vymazán, ono těžko se poslouchá kritika...
Tak řeknu to asi takto, co si pročítám tento článek, tak mám dojem, že autoři a redaktoři si někdy cucají z prstu podklady, či vědomosti. Jde vidět, že v dnešní době může takové články psáti opravdu každý a nepotřebuje k tomu vědomosti z oboru.
Naštěstí autoři těchto článků nejsou mými bankéři, kteří by mi měli radit, protože nechat si poradit od lidí, co o svém oboru nic nevědí je právě daleko horší, než zaplatit nějakou korunu bance za službu atd...
Ptám se tedy, jestli vaše podklady nejsou jen blud redaktora, který přemýšlí, co a jak napsat a hlavně, jak vzbudit reakci čtenářů, kdy se ozve nějaký klient, který spíše nádává, ale kdo ví, jak to bylo ve skutečnosti... Pracoval jsem v televizi a v rádiu jako redaktor a proto jsem si jist a k tomu jsem znalý oboru bankovnictví, že většina řádku v tomto článku jsou hlouposti.... Či mlhavé informace....
Klientům, kteří nejsou spokojeni radím, aby do banky šli a pevně věřím, že díky flexibilitě velkých bank se najde řešení a budou spokojeni všichni... Ale mějte na paměti, že nic nejde zadarmo.... Což z vlastní zkušenosti a zkušenosti mých kolegů z jiných bank přispívá i fakt, že jsme zaznamenali klienty, kteří budou, či ruší účty u mbanky, kde je sice základ zdarma, ale flexibilita a možnosti banky skromné...
S pozdravem
Patrik Šmíra
18. 12. 2008 16:13 | kve
18. 12. 2008 15:58
18. 12. 2008 13:18 | Michal Kára
18. 12. 2008 12:43 | bugo
18. 12. 2008 11:17 | Michal Kára
Kdo zveda poplatky? Zrovna predevcirem jsem se dozvedel, ze moje banka (Raifka) bude nektere poplatky rusit. Navic v situaci kdy existuje mBank / Fio s prakticky nulovymi poplatky pokladam diskusi o "opravnenosti" bankovnich poplatku za absurdni.
Ano, mate pravdu, autorum serveru Bankovnipoplatky.com jde hlavne o to populisticky brecet jak jsou bankovni poplatky strasne nespravedlive a brat za to penize :-)
18. 12. 2008 10:23 | bugo
18. 12. 2008 10:00 | Michal Kára
18. 12. 2008 8:48 | Michal Kára
Stránka 1/2
Předchozí