Diskuze: Banka pozvala klienty na kafe. Omyl, napsala druhý den

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 12. 2. 2025 | 4 komentáře
Bylo to příjemné překvapení pondělního odpoledne. V mobilním telefonu vyskočila zpráva z bankovní aplikace o tom, že UniCredit Bank zve klienty na kafe.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 4 komentářů)

16. 2. 2025 14:16 | czhuntetr

Zrušení bylo trapné, měli to nechat být i když to byla chyba.
Stálo by je to pár set tisíc korun ( = pro banku nic) a nebyli by u svých klientů za hlupáky.
A tu "jinou a lepší nabídku" mohli udělat potom stejně.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

13. 2. 2025 10:56 | esquire

V praci nam nabidli, ze kdyz si k UCB budu zasilat mzdu (po otevreni uctu kodem), tak pripisou kazdy mesic 2% ze mzdy. Podminka jen 3 platby kartou. Max. 10 tis. Vyuzil jsem a po roce ucet zrusil. Banka k nicemu.
+11
+-

12. 2. 2025 18:25 | Leonos

U Unicredit jsem si založila účet někdy před 15 lety, kdy to byla docela moderní inovativní banka. Poslední roky je to hrůza. Všechno je potřeba řešit osobně na pobočce. Na okamžité platby čekáme nekonečně dlouho. Internetové bankovnictví pořád vypadá jako z 90. let. Když přišla "pozvánka na kafe", říkala jsem si, že banka už asi tuší, že chci definitivně odejít (už dlouho mám hlavní účet jinde, ale pořád mám v Unic. část peněz a záložní kartu). A že tedy ještě počkám. Nakonec je to poslední kapka. Kvůli padesátikoruně si takhle naštvat zbytek věrných klientů... To se jen tak nevidí.
+23
+-

12. 2. 2025 15:24 | MaChal

Chyby se občas stávají i v jiných bankách. Ale většinou ji opraví hned. A neberou při tom drobný dárek, který lidem slíbily... Doufejme, že na tu slíbenou kompenzaci (nový dárek) nebudou čekat tak dlouho, jako v Unicredit čekají na zavedení okamžitých plateb :)
+26
+-

Spočítejte si

Výpočet RPSN

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků

Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků

Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Které řetězce vás dál matou? Prozkoumali jsme slevy

Které řetězce vás dál matou? Prozkoumali jsme slevy

Po roce jsme znovu prošli největší obchodní řetězce. Zajímalo nás, jak vypadají jejich...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomio Okamura

senátor a podnikatel

Vladimír Franz

umělec

Tomio Okamura
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 13 duelů
Vladimír Franz
ÚSPĚŠNOST
37,50 %

z 8 duelů