Diskuze: Nejlepší stavební spoření nahradí státní podporu. Porovnání pro říjen

Petr Kielar | rubrika: Analýza | 7. 10. 2024 | 5 komentářů
Nabídky stavebních spořitelen jsou teď zajímavé především díky pevnému úročení vkladů. Zatímco u spořicích účtů sazby postupně klesají, u stavebka je úročení neměnné. Která spořitelna nabízí na začátku října nejvíc?

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)

8. 10. 2024 9:37 | Škodolibka domácí

Pro 20000 za rok při správném spoření je to pro ultra konzervu pořád lepší, než točit termíňáky se sazbou pod 3%.
Jen mi přijde zvláštní ta velmi ustřelená nabídka Spořky co je na prvním místě v tabulce. To už mi pro ně nepřijde rentabilní.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 10. 2024 21:15 | pelvis

Ja a filuta, dekuji za komliment.:-) Zlaty casy stavebniho sporeni jsou davno pryc. Pred 20 lety byl urok 4,3% a prispevek statu 4500kc. Podivejte se dnes.))
0
+-

Zobrazit celé vlákno

7. 10. 2024 20:14 | Tarzan

Tak ted nevím, zda letos, nebo za rok mi bude končit. Co se stane, když to tam bude o rok déle? Jo a díky za blokaci na FB, za odměnu vám blokuju reklamy :-D
-1
+-

7. 10. 2024 16:36 | MaChal

Citace - pelvis / 07.10.2024 07:15

Pobavilo, nemenne uroceni:-), jo to pane bejvavalo. Dnes je to otazka jednoho dopisu na strance A4. Od Spořky mi za kovidu prisel dopis s krasnou formulaci: Vazeny zakazniku, za soucasne situace si nemuzeme dovolit Vam vyplacet urok 2%.. s nabidkou snizeni na 1% nebo vypoved. Pro upresneni, ta smlouva byla dlohodobejsi a na vyssi cilovou castku. Kazdopadne duvera v tento produkt u me definitivne skoncila.

Že vy jste ale překročil šestiletou dobu spoření (kdy je úrok skutečně neměnný), vy filuto?
+3
+-

Zobrazit celé vlákno

7. 10. 2024 7:15 | pelvis

Pobavilo, nemenne uroceni:-), jo to pane bejvavalo. Dnes je to otazka jednoho dopisu na strance A4. Od Spořky mi za kovidu prisel dopis s krasnou formulaci: Vazeny zakazniku, za soucasne situace si nemuzeme dovolit Vam vyplacet urok 2%.. s nabidkou snizeni na 1% nebo vypoved. Pro upresneni, ta smlouva byla dlohodobejsi a na vyssi cilovou castku. Kazdopadne duvera v tento produkt u me definitivne skoncila.
+4
+-

Spočítejte si

Kolik musíte spořit na?

let
%

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Vejtřaska, embéčko, Avia, Tatra. Jak se vyznáte v historii českých aut?

Vejtřaska, embéčko, Avia, Tatra. Jak se vyznáte v historii českých aut?

Vyzkoušejte si, jak znáte auta, která bychom dneska mohli označit označit za ikonická....více

Dvacet nejprodávanějších léků v Česku. Projděte si letošní žebříček

Dvacet nejprodávanějších léků v Česku. Projděte si letošní žebříček

Které léky Češi nejčastěji kupovali v prvním čtvrtletí roku 2025? Přinášíme přehled 20...více

Nové dálnice v Česku. Podívejte se, kde teď přibývají

Nové dálnice v Česku. Podívejte se, kde teď přibývají

Na konci září se otevírá téměř 15 kilometrů dálnice D6. Kde přibydou další úseky dálnic...více

Retro galerie: Čtvrt století s Peníze.cz. Byli jsme u revolučních novinek i slepých uliček

Retro galerie: Čtvrt století s Peníze.cz. Byli jsme u revolučních novinek i slepých uliček

Největší web o osobních financích v Česku je tu s vámi už 25 let. Zveme vás na výlet zpátky...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tamara Kotvalová

podnikatelka, Carollinum

Dalibor Dědek

podnikatel

Tamara Kotvalová
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
Dalibor Dědek
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů