Diskuze: Jsou Češi větší podvodníci než zbytek Evropy?
Vloni se podařilo pojišťovnám prokázat pojistné podvody za půl miliardy korun. Podle odhadů je až třetina pojistných událostí spojena s podvodem. Mají Češi podvádění v krvi, nebo jsou stejní jako zbytek Evropy? Podělte se o názor a přečtěte si mínění ostatních.
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)
21. 1. 2020 21:31 | Zdena
24. 9. 2013 8:59 | Michal
12. 11. 2010 16:57 | Babocka
Zobrazit celé vláknoSkrýt celé vlákno
12. 11. 2010 16:50 | Babocka
duvod k tomuto vsemu dava ve vetsim meritku i dnesni doba, kde obycejni lide vidi jak se vsude krade ve velkem a to i na nejvyzsich mistech vlady a politiku vseobecne. lide nasleduji priklady a castecne se jim ani clovek nemuze divit. dnesni doba je k tomu primoi nabada a nuti kdyz vidi jak vyvrhelove lidske spolecnosti kradou miliardy a to absolutne legalne. tak toto je muj nazor a jak ja to vidim a myslim ze nejsem daleko od pravdy. mimo jene, kdyz to vsechno kolem sebe vidim tak by se mi z toho delalo blivno, kdyz vidim ze to same se deje i v rodinach mezi vlastnimi sourozenci, kteri by cloveka kvuli majetku treba i zabili kdyby mohli je to smutna zkusenost na kterou by nemel byt nikdo pysny ale bohuzel tak to je a takova je dnes doba v CS.
10. 7. 2008 11:42