Interaktivní grafiky
Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla
Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Miroslava Němcová
politička
Petr Toman
advokát
0,00 %
z 0 duelů
0,00 %
z 1 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Máte nevyzvednutý balík. Pošta varuje před podvody
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
12. 2. 2021 10:04, Diesel
Hmmmmně chodí od ČP "mejly" už víc jak 1/4 roku.Vždy je že zásilka nemůže být doručena,protože není zaplaceno clo-od 1eura až po asi 100kč A páč vím,že zásilky co jsem si v uplynulém období objednal nešli přes ČP ale zásilkovnu,a všechny byly tuzemské-jde to do spam koše!
Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)
16. 9. 2021 16:59 | Badatel
12. 2. 2021 17:25 | Zdeněk
12. 2. 2021 15:40 | Platypus Norwegicus
A pak si zoufame a rikame uzivatelum: "nikdy nezadavejte ... krome tamhletoho webu, to jseu debilove a preskocilo jim" ... a jak se v tom ma chudak uzivatel, ktery ma i jine zabavy, nez travit 12 hodin denne na netu, vyznat.
12. 2. 2021 10:04 | Diesel
12. 2. 2021 5:13 | Michal
12. 2. 2021 4:18 | deprese