Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Lidl spustí obří výprodej, nabídne zboží ze skladů. Má ale podmínku
Obchodní řetězec Lidl uvolňuje místo ve svých skladech, od 12. do 21. prosince nabídne...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
20. 2. 2020 10:38 | Exekutor se ptá bank, jaký majetek u nich má Česko
Exekutor zjišťuje, jaký majetek má Česko na účtech v Rakousku a Německu. 7:00
Má u vás Česká republika účet a na něm nějaké peníze, ptají se exekutoři v zahraničních bankách v souvislosti s kauzou Diag Human. Článek
Letitý spor mezi státem a firmou Diag Human má od tohoto týdne ve dvou státech další pokračování.
Exekutoři v Rakousku a Německu začali tento týden zjišťovat, jaký majetek tam má Česká republika. Podle informací Seznam Zpráv se v první fázi obrátili na zdejší banky. Od nich chtějí vědět, zda u nich má Česko své účty a jaký objem peněz na nich případně je.
K tomuto kroku došlo poté, co rakouský exekuční soud uznal evropský exekuční příkaz ve prospěch společnosti Diag Human. Stejné rozhodnutí bylo v uplynulých dnech vydáno i v Německu. Firma tvrdí, že se proti tomu nelze odvolat – jen uplatnit některé námitky. A pohledávku ve výši 14,5 miliardy korun lze vymáhat v celé Evropské unii.
ANO, co cekat jineho, nekdo prosazuje odborniky nekdo sve zname, bohuzel vsichni to zaplatime, ja jsem se za exekuci jineho nez dluznika, tedy mne, soudila 15 let, spor jsem vyhrala, jenomze...veci prodane jiz byly k odskodneni, ale nebylo z ceho, byt jiz vymeneny mel vystehovat druhy,jenomze je predkupni pravo, ktere nikdo nerespektuje, dosud to stalo 250,000 kc/naklady a advokat, ptam se co s tim...
8. 2. 2020 7:20 | Jiří Rajman